دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ایران اسلامی در سالهای اخیر در زمینههای علم و فناوری پیشرفتهای چشمگیری داشته که لازم است داشتههای خود را پررنگتر کنیم.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی به نقل از دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر سعیدرضا عاملی در نشست با رؤسای دانشگاههای سیستان و بلوچستان با تبریک ایام الله دهه فجر اظهار داشت: اگر بخواهیم از ظرفیتهای علمی و فناوری این استان به صورت کارآمد بهره گیریم نیازمند برش ویژه علمی ویژه هستیم.
وی افزود: خوشحالم که ۱۹۱ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان با استفاده از ظرفیتهای بومی این منطقه شکل گرفته است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: سیاست ما این است که به ظرفیتهای سیستان و بلوچستان با تشخیص خود استان توجه کنیم زیرا نقشه جامع علمی کشور با برش استانی میتواند مؤثر باشد.
وی بیان کرد: دنیا به سمت یک پازل یکپارچه در دانشگاهها پیش رفته و اگر بخواهیم همافزایی کنیم شاهد یک قدرت بزرگی در حوزه علمی و فناوریهای خواهیم بود.
دکتر عاملی گفت: ما در همه حوزهها نیازمند به فناوریهای نوین هستیم چرا که این فناوریها یک نظام تحول ایجاد کردند و اگر به این امر اهمیت دهیم خواهیم دید در آینده چقدر قدرت ما افزایش پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: شرکتهای کوچک با توان بالا به وجود آمدند که اگر از آنها بتوانیم به درستی استفاده کنیم خواهیم توانست ظرفیتهای سرمایهای سیستان و بلوچستان را بالا ببریم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مسائل حوزه صنعت نباید به بیرون از استان منتقل شود و باید در داخل سیستان و بلوچستان از فناوریهای بومی استفاده کند گفت: باید کیفیت قوی داشته باشیم تا بتوانیم در سطح منطقه و جهان مطرح شویم علاوه بر این باید نوآوری را در ساختهای بومی استفاده کنیم.
لازم به ذکر است: در این نشست دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه معین استان ضمن عرض خیر مقدم، گزارش مبسوطی در رابطه با وضعیت دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان به دبیر محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کرد. وی دانشگاه سیستان و بلوچستان را موتور محرک توسعه استان برشمرد و از نگاه ویژه نظام جمهوری اسلامی و بخصوص شورای عالی انقلاب فرهنگی به این استان تقدیر نمود.
سپس حجةالاسلام دکتر بامری مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان ضمن معرفی طیف وسیعی از فعالیتهای مذهبی و فرهنگی دانشگاههای استان، دانشگاه سیستان و بلوچستان را محور این فعالیتها دانست. رؤسای دانشگاههای استان نیز سخنرانی دغدغهها و مسائل خود را در این جلسه مطرح کردند.