کد خبر: 15278| تاریخ انتشار: دوشـنـبه ، ۲۶ آبان سال ۱۳۹۹ | ساعت ۱۵:۷:۰ | تعداد بازدید: ۲۵۴۵

دکتر معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: اجرای موفق رویداد کمند، یک اقدام خوب برای حمایت از اشتغالزایی، کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری دانشجویان دختر است و بایستی این رویداد در سطح دانشگاه‌های کشور توسعه یابد.

آئین اختتامیه رویداد کمند (کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر) دانشگاه‌های استان لرستان، با حضور برخط (مجازی) معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر خسرو عزیزی رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.
وی تصریح کرد: هدف ما این است که بسترهای کار به گونه‌ای تقویت شوند که تعداد بیشتری از دانشجویان دختر کشور بتوانند در این رویداد اثرگذار، مشارکت داشته باشند.
ابتکار توضیح داد: از جمله اهداف و برنامه های آتی این است که بتوانیم رویدادهای استارتاپی در حوزه کارآفرینی دانشجویان دختر را در سطح کشور، توسعه دهیم.
وی بیان کرد: اینکه بیش از ۳۰ درصد از نیروی کار شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد ما را زنان تشکیل می‌دهند یک دستاورد مهم است و تلاش ما هم این است که مشارکت اجتماعی و اقتصادی زنان گسترش یابد.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده ضمن قدردانی از تیم مدیریتی دانشگاه لرستان به خاطر برگزاری رویداد کمند، توضیح داد: از جمله برنامه‌های رویداد کمند این است که دانشجویان دختر بتوانند توانمندی‌های خود را ارتقاء داده و در همه حوزه ها، موفقیت‌های بیشتری کسب کنند.
ضرورت افزایش مشارکت اجتماعی و اقتصادی دختران دانشجو
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آئین اختتامیه رویداد کمند (کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر) دانشگاه‌های استان لرستان، گفت: اجرای رویداد کمند، باعث توسعه کارآفرینی و افزایش مشارکت اجتماعی و اقتصادی زنان در جامعه می‌شود.
غفاری در این آیین طی سخنانی اظهار داشت: اجرای رویداد کمند، مرهون این موضوع است که مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه‌ها بیشتر از گذشته شود و دانشگاه یک دانشگاه کارآفرین باشد.
وی بیان کرد: هرچقدر میزان مهارت آموزی و مشارکت اجتماعی و اقتصادی دانشجویان به ویژه دانشجویان دختر، بیشتر شود سریع‌تر می‌توان در مسیر توسعه پایدار، گام برداشت.
غفاری تصریح کرد: اجرای برنامه هایی همچون رویداد کمند (کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر)، بسترسازی مناسب برای حمایت از خلاقیت ها و نوآوری های دانشجویان دختر است و نتایج اجتماعی و اقتصادی مثبتی برای جامعه به دنبال دارد.
در ابتدای این مراسم، خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان اظهار داشت: اجرای رویداد ملی کمند، در جهت تقویت کارآفرینی و مهارت آموزی دانشجویان دختر، یک اقدام اثرگذار است که خوشبختانه در دانشگاه لرستان نیز اجرا شده است و در مجموع در سطح کشور، تعداد ۱۰ دانشگاه این رویداد ملی دانشجویی را برگزار کرده.اند.
عزیزی، افزود: رویکرد وزارت علوم، سوق دادن دانشگاه‌های کشور به سوی دانشگاه‌های کارآفرین است و خوشبختانه در دانشگاه لرستان نیز اقدامات خوبی در این راستا از جمله: راه اندازی مرکز نوآوری دانشگاه، ایجاد و توسعه پارک علم و فناوری در محل سایت مرکزی دانشگاه لرستان، ایجاد پژوهشکده زنبور عسل و فرآورده های آن، ایجاد مرکز تحقیقات بلوط و ایجاد مزرعه آموزشی و تحقیقاتی پرورش مرغ بومی انجام شده است.
رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: با اقدامات انجام شده، از بین ۲۷۵ آزمایشگاه مرکزی در سطح دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات تحقیقاتی و پژوهشی کشور، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه لرستان رتبه ۲۵ را کسب کرده است که این هم یک موفقیت مهم در راستای تقویت تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی در محیط دانشگاهی است.
وی تشریح کرد: هرچه مهارت آموزی و کارآفرینی را در سطح دانشجویان گسترش دهیم نقش و اثرگذاری دانشگاه برای رفع مشکلات و چالش‌های استانی و منطقه‌ای، بیشتر خواهد شد.
رئیس دانشگاه لرستان افزود: حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی تقاضامحور نیز در راستای توسعه کارآفرینی و تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی است.
وی تصریح کرد: بایستی بیش از پیش، همکاری‌ها و ارتباطات مشترک دانشگاه با بخش های اجرایی، خصوصی، صنعتی، اقتصادی و دانش بنیان را تقویت کرد تا بتوان گام‌های اثرگذارتری برای رفع مشکلات جامعه برداشت.
حجت الاسلام و المسلمین حسین فلاحی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دبیر رویداد ملی کمند دانشگاه‌های استان لرستان نیز گفت: باعث خرسندی است که دانشگاه لرستان نیز از جمله ۱۰ دانشگاه منتخب کشور است که طرح ملی کمند در آنها اجرا شده است.
فلاحی اصل، توضیح داد: در مرحله اول داوری آثار ارسال شده، از تعداد ۱۹۳ اثر تعداد ۱۶۸ اثر به مرحله بعدی ارسال شدند و در نهایت براساس داوری نهایی، تعداد ۱۳ اثر در رویداد کمند استان لرستان که ویژه دانشجویان دختر دانشگاه‌های این استان است به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.
وی تشریح کرد: ایده‌ها و آثار برتر مورد حمایت مدیریت کارآفرینی دانشگاه، قرار می‌گیرد؛ همچنین تلاش شده است نشست‌های مختلف نقد و بررسی همراه با کارگاه‌های مختلف آموزشی برای ارتقای این رویداد ملی برگزار شوند.
وی افزود: اجرای رویداد کمند، یک گام مهم در راستای حمایت از توانمندی ها و استعدادهای دانشجویان دختر است که خود به خود، منجر به رشد کارآفرینی و اشتغال در جامعه می‌شود.
گفتنی است اسامی برگزیدگان رویداد کمند استان لرستان به این شرح است:
بخش اول: طراحی و گرافیک:
رتبه اول: ملیکا اسلامی، دانشگاه لرستان.
رتبه دوم: فاطمه فتاحی، دانشگاه لرستان.
رتبه سوم: هانیه آسال، دانشگاه لرستان.
شایسته تقدیر: پردیس طاهری، دانشگاه فنی و حرفه ای.
بخش دوم: طراحی و دوخت لباس:
رتبه اول: شکوفه محمدپور، دانشگاه فنی و حرفه‌ای.
رتبه دوم: کلثوم رضایی، دانشگاه فنی و حرفه ای.
رتبه سوم: محدثه آذرخش، دانشگاه لرستان.
شایسته تقدیر: شهلا گله دار.
بخش سوم: صنایع دستی:
رتبه اول: خاطره زمانیان، دانشگاه فنی و حرفه‌ای.
رتبه دوم: یلدا یعقوبی منش، دانشگاه پیام نور خرم آباد.
رتبه سوم: تیم گروهی کانون مهدویت، دانشگاه لرستان
شایسته تقدیر: سیما رضا، دانشگاه لرستان
بخش چهارم: مهندسی و معماری:
شایسته تقدیر: فاطمه گودرزی، دانشگاه فنی و حرفه‌ای.

منبع:معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7