کد خبر: 24057| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۱۹ دی سال ۱۴۰۲ | ساعت ۱۴:۳۹:۰ | تعداد بازدید: ۴۸۵

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در سفر خود به جمهوری عراق در دیدار با دکتر نعیم العبودی وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی پیرامون مسائل علم و فناوری و آموزش عالی دو کشور از جمله مشکلات دانشجویان عراقی در ایران بحث و تبادل نظر کردند.


به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این دیدار به تشریح اسناد مصوب این شورا در حوزه علم و فناوری از جمله سند نقشه جامع علمی کشور و اسناد ذیل آن مانند سند هوافضا، امنیت غذایی، سلول‌های بنیادی و... پرداخت.
حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه همچنین موضوع هوش مصنوعی و کوانتوم را دو مسئله اساسی علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین اسناد راهبردی این حوزه عنوان کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی علم و فناوری را رکن مهم تمدن اسلامی دانست و گفت: در حوزه علم و فناوری، افزایش تعامل ایران با همسایگان خود از جمله عراق دارای اهمیت است و در توسعه کاربست فناوری‌ها توجه به بعد حکمت باید مورد توجه باشد.
رسیدگی به مشکلات دانشجویان عراقی در ایران از دیگر محور مذاکرات طرفیت ایرانی و عراقی در این نشست بود که در این زمینه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: برخی دانشگاه‌ها در ایران ضوابط لازم را رعایت نکرده بودند که از طرف مراجع تخصصی اقدامات لازم برای حل این مشکل صورت پذیرفت و البته در تلاش هستیم که مشکلات دانشجویان عراقی با رعایت ضوابط مرتفع شود.
دکتر نعیم العبودی وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی نیز در این دیدار ضمن تشکر از استاد خسروپناه برای اقدامات صورت گرفته، اظهار داشت: تبادل علم و فناوری و تجارب آموزش عالی در کشورهای اسلامی در سطح مطلوب نیست و به‌دلیل تنوع توانمندی‌های کشورهای اسلامی ارتقای این تعاملات و تبادلات علمی دارای اهمیت است.
وی تصریح کرد: مردم دو کشور ایران و عراق دارای ارتباطات عمیق فرهنگی و قابل توجه هستند که در سطح مراکز علمی نیز باید این ارتباطات به نحو مطلوب توسعه داشته باشد.
دکتر نعیم العبودی به حضور دانشگاه‌های ایرانی در هفته فرهنگ عراق اشاره کرد و گفت: اینگونه اقدامات در افزایش تعاملات علمی کشور بسیار موثر است.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7