در نشستی که با حضور معاون حمایت و گفتمانسازی هیئت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، معاون پژوهشی و فناوری و معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد در خصوص تشکیل شورا و گسترش کرسی های نظریه پردازی بحث و تبادل نظر شد.
در این نشست دکتر علی اکبر مسگر، معاون حمایت و گفتمانسازی هیئت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تشکر از پی گیری های دانشگاه در تشکیل کرسی های نظریه پردازی آن بیان داشت: تفاهم صورت گرفته میان وزارت و شورای عالی انقلاب فرهنگی در چارچوب مشخص تدوین یافته و شورای تخصصی دارد که محور اصلی آن تولید علم است و حمایت از اساتید علوم انسانی و اسلامی در کارگروه ویژه نظریه پردازی ها دیده شده است.
وی افزود: در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) نیز شورای نظریه پردازی دانشگاه تشکیل خواهد شد و احکام نیز صادر خواهد شد که ریاست دانشگاه رئیس شورا و معاون پژوهشی و فناوری دبیر شورا می باشند.
دکتر مسگر برقراری کرسی های ترویجی را در جهت گفتگو و مناظره عنوان کرد و گفت:انعقاد تفاهم نامه های مختلف میان دانشگاه و سایر دستگاه های مرتبط در قالب قراردادهای مالی و برای ارزیابی شورا می تواند برسی های خود را انجام دهد و برای هریک از ارائه کنندگان، ارزیابان و کرسی های ترویجی حالت مناظره و نقد و نظر است و برای نقد کنندگان امتیاز پژوهشی در نظر گرفته می شود.
همچنین نحوه تشکیل و برگزاری جلسات شواری نظریه پردازی از سوی دکتر مسگر تبیین و توضیح داده شد و به شرایط و نحوه برگزاری این جسات حتی در شرایط خاص کنونی و به صورت مجازی اشاره شد.
در ادامه از سوی معاونت پژوهشی و فناوری، آئین نامه ارتقاء امتیاز پژوهشی ناشی از حضور و فعالیت در این کزسی ها، روش و نحوه ارائه آنها اشاره شد با این تاکید که این کرسی ها صرفا جهت علوم انسانی و اسلامی است.
ذکر نمونه هایی از دانشگاهها بخصوص دانشگاه قم، شرایط و نحوه برگزاری نشست ها، بررسی اشکالات ساختاری و تضمینی که بتواند همه نظرات و سلیقه ها را پوشش دهد و جامعیت داشته باشد از جمله موضوعاتی بود که مطرح شد.