کد خبر: 22969| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۲۲ مرداد سال ۱۴۰۲ | ساعت ۹:۱۳:۰ | تعداد بازدید: ۳۸۸

حجت‌الاسلام خسروپناه با بیان اینکه مکتب عرفانی تنها راه اتصال دادن نسل پسامدرن به زیست‌جهان توحید است، گفت: تنها از طریق عرفان باید محبت خدا را در دل جوانان ایجاد کرد و این راه از طریق مکتب عرفانی آیت‌الله قاضی و امثال ناصری است.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پیش‌همایش «سالک الی الله» ویژه گرامی‌داشت مرحوم آیت‌الله محمدعلی ناصری دولت‌آبادی اظهار داشت: گرامی‌داشت و یاد آیت‌الله ناصری، احیای یک مکتب عرفانی است.
وی با بیان اینکه اگر این سلسله عرفانی نبود، چالش فقاهت با عرفان، عرفان با اخلاق و یا عرفان با سیاست باقی می‌ماند، تاکید کرد: این سلسله نشان داد که می‌توان همزمانی که عالم عارف بود و سیاست‌مدار ماند که نماد آن در حضرت امام (ره) جلوه داشت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: این که کسی سیاست‌مدار باشد و در عین‌حال در اوج عرفان و خلوص و کاملا تابع فقه باشد، در قرآن با یک فرمول به ما نشان داده شده است و ما فکر می‌کنیم فرمول فقط مختص ریاضیات است درحالی که در عرفان با فرمول سروکار داریم.
حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه یک عارف در ابتدا ولایت خدا را پذیرفته و اگر این ولایت را بپذیرد، خدا محب او می‌شود، افزود: به‌قدری تعلقات دنیا و اعتبارات فردی و سازمانی زیاد است که این شئونات مانع می‌شود ولایت الله را درک کرد لذا بزرگان نشان دادند می‌توان عالی‌ترین درجه فقاهت را با حفظ درجات عرفانی دریافت.
وی جهان را به دو زیست انقلاب اسلامی و پسامدرن تقسم کرد و گفت: کسانی که در مسیر زیست‌جهان پسامدرن حرکت می‌کنند گرایش‌های پوچ‌گرایی خواهند داشت و این مسئله به نسل و اینکه مربوط به دهه ۸۰ و ۹۰ باشیم ربطی ندارد. تنها راهی که می‌تواند این نسلی را که توحید و تمدن اسلامی را به زیست‌جهان توحید وصل کرد، همین مکتب عرفانی است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه از طریق عرفان باید محبت خدا را دل جوانان ایجاد کرد و این راه از طریق مکتب آیت‌الله قاضی و امثال ناصری محقق می‌شود، گفت: نباید به مکتب عرفان نگاه تاریخی کرد بلکه راه نجات نسلی که دچار پوچ‌گرایی شده است، همین مکتب فقهی، اخلاقی و عرفانی است.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7