کد خبر: 23531| تاریخ انتشار: شــنـبـه ، ۲۰ آبان سال ۱۴۰۲ | ساعت ۶:۴۶:۰ | تعداد بازدید: ۵۶۲

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست صمیمی با نخبگان فرهنگی تعیین شاخص‌ها، تدوین اولویت‌ها و نحوه دستیابی به تحقق بخشی اولویت‌های فرهنگی را مورد تأکید قرار داد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست با نخبگان فرهنگی با موضوع تعیین اولویت‌های فرهنگی کشور با تأکید بر استفاده از نظریات نخبگان گفت: مدل قرارگاهی در دستور کار دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است و استفاده از دیدگاه‌های نخبگانی در تدوین اسناد ملی  مورد توجه جدی خواهد بود و این جلسات برای شنیدن دیدگاه‌ها، با توجه به هویت حقیقی افراد و بدون توجه به جایگاه حقوقی تشکیل شده است تا دوستان در بیان دیدگاه‌های تخصصی خود، راحت باشند تا بهتر بتوان از این دیدگاه‌ها استفاده کرد.

در این جلسه، که با هدف پاسخ‌یابی برای سه سئوال مطرح شده از سوی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با محورهای شاخص‌های کشف اولویت‌های فرهنگی چیست؟ اولویت‌های فرهنگی کدام است؟ و سازوکار و مکانیسم تحقق بخشی به آن اولویت‌های چگونه است؟ شرکت‌کنندگان به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

حجت الاسلام و المسلمین حریزاوی، قائم‌مقام رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست با اشاره به کاهش شدید مقاومت فرهنگی  در کنار توجه به نرخ دینداری کشور گفت: فاصله مسائل از مبانی و گاهی انحراف از مبانی دینی، توجه به اولویت‌های بالفعل مانند فرهنگ کار و تولید، پایداری خانواده و زیست عفیفانه، توجه به اعتماد به نفس ملی و انسجام اجتماعی و ارتقای تولید و مصرف کالای فرهنگی ایرانی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه متاسفانه برخی از مدیران فرهنگی، کارمندان اداری هستند افزود:  فقدان رهبری واحد فرهنگی در کشور و کمبود مدیران فرهنگی رهبر صفت در کشور برای جلوگیری از موازی کاری فرهنگی و تبدیل اولویت‌های فرهنگی به دغدغه‌های عمومی نیز از موضوعاتی است که می‌تواند به‌عنوان سازوکار تحقق‌بخشی به اولویت‌ها مورد توجه باشد.
دکتر کلهر نیز در این نشست با اشاره به اینکه در دانش سیاستگذاری، از مسئله تا سیاست و از سیاست تا سنجش باید مورد توجه قرار گیرد گفت: تدوین شاخص‌ها در حوزه فرهنگ، هم چشم‌انداز و هم اولویت‌ها را نشان می‌دهد و فرهنگ به‌عنوان یک موضوع پویا، هویت فردی و جمعی را نشان می‌دهد که هر فرهنگ نیز دچار نفوذپذیری و نفوذگری است که این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد.
حامد فتحعلی‌خانی مدیر امور هماهنگی میزهای تخصصی و دستگاه‌های فرهنگی نیز در این نشست با بیان اینکه غالبا سیاستگذاری‌های فرهنگی با تغییرات مدیریتی، دچار تغییرات می‌شود گفت: تقریبا همه موضوعات فرهنگی کشور، از اهمیت برخوردار است. همچنین باید در تعیین اولویت‌ها این نکته را در نظر گرفت که موضوعات اقتصادی و سیاسی با حوزه‌های فرهنگی در هم تنیدگی دارد.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7