کد خبر: 22914| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۱ مرداد سال ۱۴۰۲ | ساعت ۲۱:۱۰:۰ | تعداد بازدید: ۵۸۷

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور گفت: مشکلات فرهنگی اجتماعی استان‌ها باید به فراخور شرایط و دستگاه‌های فرهنگی حل شود و راهکارهای ارائه شده در این زمینه برای هر منطقه بومی‌سازی شود.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در جلسه شورای فرهنگ عمومی لرستان با عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت سرور آزادگان جهان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام گفت: اعضای استانی شورا از مسایل استان و شهرستان‌ها اطلاع دارند و باید با سازمان‌های مرکزی خود مشکلات مرتفع  نمایند و راهکارها به فراخور مشکلات استان ارائه شود و بومی‌سازی حل مسایل در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام خسروپناه ادامه داد: قرارگاه فرهنگ عمومی باید با توجه به این اقتضائات اقدام کند و از طرفی سایر دستگاه‌ها هم قرارگاه را به رسمیت بشناسند تا بودجه ها توسط خود دستگاه اما با نقشه راه قرارگاه هزینه شود.
وی با بیان اینکه سند مهندسی فرهنگی اجتماعی کشور نقشه قرارگاه است تصریح کرد: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها قرارگاه فرهنگی اجتماعی است که باید با برش استانی پیش رود و  لازم است برای عملیاتی کردن این سند، پروژه‌های کمی و کیفی  تعریف شود.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با تاکید بر تعریف جزییات، اهداف، جوامع هدف و بودجه در برنامه‌های کلی شورای فرهنگ عمومی در لرستان گفت: این شورا نه یک جلسه برای ارائه گزارش بلکه یک قرارگاه و تنظیم‌گر عملیات و اقدامات اجرایی در حوزه فرهنگی و اجتماعی است، بنابراین دستگاه‌ها باید بپذیرند همگام با این قرارگاه حرکت کنند.
 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور همچنین با اشاره به جریان جنگ فرهنگی و تهدید نسل‌های آینده اضافه کرد: ارتباط با جوانان و پاسخ به شبهات آنها ضروری است که در این راستا برخی فعالان حوزه فرهنگی باشد آموزش‌های تخصصی را فرا بگیرند.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه همچنین در مورد طرح مطالبه مردم استان مبنی بر حفظ کاربری فرهنگی اراضی موسوم به پادگان ۰۷ خرم آباد گفت: مسوولان استان در این رابطه جمع‌بندی کنند و چنانچه لازم باشد از ظرفیت‌های لازم برای حل این موضوع استفاده خواهد شد.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7