کد خبر: 20505| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۱۵ خرداد سال ۱۴۰۱ | ساعت ۸:۴۵:۰ | تعداد بازدید: ۹۴۸

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم پنجمین سالگرد عروج شهید شعبان نصیری با بیان اینکه جنگ فرهنگی با دشمن منابع و مؤلفه‌های زیادی می‌خواهد گفت: سرمایه ایمان و قدرت رسانه‌ای بنیادی‌ترین سلاح در مبارزه با جنگ نرم دشمن است.


به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم پنجمین سالگرد عروج شهید شعبان نصیری ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب،دفاع مقدس و مدافع حرم و دوستداران انقلاب اسلامی صحبت‌های آغازین خود را با دو بیتی از دفتر اول مثنوی مولانا جلال‌الدین:
«گفت عاشقی پیداست از زاری دل/ نیست بیماری چو بیماری دل *** علت عاشق ز علتها جداست/ عشق اسطرلاب اسرار خداست» آغاز کرد و گفت: در مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سرداری که نماد سردار جهادی و فرهنگی دوران جنگ تحمیلی و دفاع از حرم اهل بیت(ع) است قرار گرفته‌ایم که با ایام سالگرد امام راحل(ره) مصادف شده است و با وام گرفتن از وصیت نامه سیاسی الهی امام لازم است چند نکته مورد توجه قرار گیرد.

*انگیزه الهی و تلاش برای استقرار حکومت اسلامی دو دلیل اصلی پیروزی و بقاء جمهوری اسلامی
دکتر عاملی گفت: کسانی که با شهید شعبان نصیری آشنا بوده و در کنار این شهید کار کرده‌اند، می‌دانند که روحیه این شهید با دو خصیصه‌ای که راز پیروزی  و پایداری انقلاب اسلامی کاملاً عجین شده بود.
وی افزود: امام راحل(ره) در فرازی از وصیت‌نامه سیاسی‌ الهی‌شان می‌فرمایند: دو اصل باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد و همین دو اصل نیز باعث حفظ و بقاء انقلاب خواهد بود. اول انگیزه الهی است یعنی همان کار برای خدا کردن، زیرا کسی که برای خدا کار می‌کند خستگی ناپذیر شده و از مشکلات و موانع هراسی نداشته وهمچنین از تهمت‌ها، ناسزاگویی‌ و غیبت‌ها سست نمی‌شود و مانند اقیانوس آرام است وگمگشتگی را بر شهرت ترجیح می‌دهد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: کسی که برای رضای خدا کار انجام می‌دهد، دیده نشدن را بر دیده شدن ترجیح می‌دهد و چون کارش برای رضای خدا است، بازنشستگی ندارد و همواره در مسیر جهاد  شهادت پیشقدم است. ‌
 دکتر عاملی با یادآوری ایام آشنایی با شهید شعبان نصیری تصریح کرد: من شهید نصیری را از دوره‌ای می‌شناسم که پر از جاذبه بود و با روش های متفاوت با نسل جوان و حتی کودکان همزبانی می کرد. در آن دوران یعنی اوایل پیروزی انقلاب اسلامی،  با کمک ایشان اردوهایی را در استان البرز و شهر کرج برگزار می‌کردیم که در این اردو‌ها دانش آموزان در طیف میانی و پایین اقتصادی شهر قرار داشتند و کودکانی که از وضعیت مالی بهتری برخوردار بودند نیز دور شهید نصیری جمع می‌شدند و او را با همه وجود دوست داشتند.
استاد دانشگاه تهران ادامه داد: گاهی در این اردوها دانش آموزانی به او مراجعه می‌کردند و اعلام می کردند به علت گرسنگی رگ دستشان بالا زده و در آن زمان به دلیل کمبود منابع مالی، خوراک آنها با نان و ماست و غذاهای ساده بود و البته هدف این بود که بچه کمی با سختی ها آشنا شوند. نظر ایشان این بود که نسل آن دوره باید مقداری سختی را تحمل کرده و خودش نیز در این راه تحمل سختی‌ها  پیشقدم بود. او پیشتاز مبارزه با طاغوت، صدام و بعدها داعش بود و از هر تلاشی دریغ نداشت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه قبل از همه این موارد اول باید با نفس خود مبارزه کرد عنوان کرد: شهید شعبان نصیری تمرینات خودشکنی زیادی انجام داده بود، تمرین «داشتن و نداشتن» و حتی تمرین غذا نخوردن  در عین برخورداری داشت. همچنین لذت‌های حلال خدا را به عقب انداختن در شخصیت این شهید عزیز بروز و ظهور داشت.
وی افزود: دومین خصلتی که امام راحل(ره) به عنوان راز پیروزی انقلاب و استمرار انقلاب از آن یاد می‌کردند، تلاش برای استقرار حکومت اسلامی است. در دوران قرار داریم که نباید لحظه ای تلاش برای استقرار جمهوری اسلامی کم بگذاریم.
* سلمان‌وار، با تدبیر، عقلانیت، مقاومت، جهاد و تلاش کردن از نیازهای امروز انقلاب است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: امروز رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: انقلابی بودن ملاک نیست بلکه انقلابی ماندن مهم است. بنابراین امروز در پای انقلاب سلمان‌وار، با تدبیر، عقلانیت، مقاومت، جهاد، تلاش و کوشش ماندگار باید در میدان عمل صالح باشیم.
دکتر عاملی با تاکید بر چهار حوزه مهم وصیت نامه سیاسی الهی امام راحل(ره)که امام به آن افتخار می‌کردند بیان داشت: شما میدانید افتخار به چه معناست؟ افتخار جایی است که از توانایی بزرگی برخورداریم. همچنین جایی افتخار می‌کنیم که شادی بزرگی را کسب کرده ایم و وقتی نعمت را بزرگ ببینیم، افتخار می کنیم.  بنابراین در ذیل امری که به آن افتخار می کنیم بال در آورده و رشد می‌کنیم مانند فرزندی که اهل توفیق و معرفت است و پدر و مادرش به او افتخار می‌کنند.
دکتر عاملی در ادامه با اشاره به اینکه امام راحل در وصیت نامه خود تعبیر بسیار زیبایی از انقلاب کرده اند و رهبر حکیم انقلاب نیز به این بنیان توجه دارند، افزود: امام رحمه الله علیها در وصیت نامه الهی سیاسی خود می‌فرمایند:«کشور جمهوری اسلامی ایران، کشور حضرت بقیه الله الاعظم (عج) است». بنابراین وقتی امام این کشور را متعلق به امام عصر می دانند، اگر کسی در راه این کشور آبرویش هم برود یا متحمل سختی هایی هم بشود، ارزشش را دارد و ماجور الهی است.
*امام خمینی(ره) پیروی از قرآن کریم و مکتب اهل بیت(ع) را بزرگترین افتخار می دانست
وی با بیان اینکه امروز انقلاب اسلامی به عنوان فرزند و جان عزیز ما در جایگاه رفیعی قرار دارد بیان داشت:  امام رحمه الله علیه وصیت نامه خود را با حدیث ثقلین آغاز می کند و پیروی از قرآن کریم و مکتب اهل بیت علیه السلام و بزرگترین افتخار خود می دانست و در عین حال بر وحدت همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی تاکید می کرد.

*امام خمینی(ره) بانوان ایرانی را پیشتاز مبارزه با ظالم و طاغوتیان می‌دانند
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امام در دومین افتخار خود به حضور بانوان و زنان پیر و جوان و خرد و کلان در صحنه‌های فرهنگی و احتماعی را مورد تاکید قرار داده‌اند افزود: امام خمینی(ره) به زنان و بانوانی که در جبهه مبارزه با ظالم و مبارزه با طاغوت پیشتاز هستند را بعنوان یک شاخص قابل افتخار دانسته‌اند. امام راحل دومین افتخار را از جانب زنان و بانوان مؤمنه و پاک سیرت مانند همسر شهدا مثل همسر شهید نصیری می‌دانند.
وی ادامه داد: در جایی دیدم که همسر شهید نصیری گفته بود: «سالها بدون شعبان زندگی کرده‌ام». بنابراین مقاومت و صبر و بردباری زنان غیور ایرانی است که که موجب حضور همسران در میدان جهاد و شهادت می شود و به آنها ایمان و اعتماد به نفس داده تا در میدان مبارزه بمانند و هراسی از تنهایی خانواده نداشته باشند.÷
دکتر عاملی در ادامه با یادآوری خاطره حضور در منزل شهید سید احمد قریشی یادآور شد: همسر این شهید اعلام کرده بود« در آن شش سالی که در زاهدان حضور داشتیم بسیاری از اوقات در تنهایی‌ها ترس وجودم را فرا می‌گرفت به طوری که کپسول گاز را پشت درب خانه قرار می دادم که مبادا اشرار به خانه حمله کنند».
 وی با بیان اینکه ذکر این نکته ضروری است که احمد قریشی از آن دسته شهدایی است که در سال ۸۹ بازنشسته شده و در سال ۹۰ به سپاه قدس پیوست و در لشکر فاطمیون خدمت کرد خاطر نشان کرد: آنها  خانواده‌ای هستند که پدر بدست منافقین شهید شد و برادرش محمود در صحنه جنگ به شهادت رسید. من در مدرسه دین و دانش که با برادرش محمود هم کلاس بودم، هر کس که می خواست او را عصبانی کند نکته نامناسبی درباره دین و اعتقادات دینی می‌گفت، او به شدت صورتش سرخ می‌شد و غیرتش بالا میزد که چرا در مورد دین کوچکترین کاستی مطرح می شود.
دکتر عاملی در ادامه با اشاره به اینکه امام راحل در وصیت نامه خود تعبیر بسیار زیبایی از انقلاب کرده اند و رهبر حکیم انقلاب نیز به این بنیان توجه دارند، افزود: امام رحمه الله علیها در وصیت نامه الهی سیاسی خود می‌فرمایند:«کشور جمهوری اسلامی ایران، کشور حضرت بقیه الله الاعظم (عج) است». بنابراین وقتی امام این کشور را متعلق به امام عصر می دانند، اگر کسی در راه این کشور آبرویش هم برود یا متحمل سختی هایی هم بشود، ارزشش را دارد و ماجور الهی است.
وی افزود: حتی اگر کسی شبانه روزی و به صورت خستگی ناپذیر برای حرکت یک پله رو به جلو در این کشور وقت بگذارد نیز ارزشمند است.
دکتر عاملی ادامه داد: وقتی این تعابیر از زبان امام راحل جاری می شود باورمان این است که این نگاه اتصال به حضرت مهدی دارد و بیان شخصیت بزرگی مانند امام خمینی، متصل به امام غایب است.
دکتر عاملی با بیان اینکه سختترین کار، زندگی کردن در دوره فتنه‌های رنگارنگی است که در پیرامون خودمان مشاهده می‌کنیم تأکید کرد: افتخار می‌کنیم که با وجود همه این فتنه ها در مقابل ابر طاغوت آمریکا و به تعبیر امام راحل(ره) جلوی نظام صهیونیسم ایستاده‌ایم.
*سومین افتخار جمهوری اسلامی ایران مبارزه با دولت ابر طاغوتی آمریکا است
 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سومین افتخاری که امام خمینی(ره) بیان می‌کنند را مبارزه با دولت طاغوتی و خبیثی مانند آمریکا ذکر کرده و عنوان کرد: دایره بسیاری از کشتارهای جمعی در جهان مربوط به دولت های طاغوتی مانند آمریکا و دول اروپایی است زیرا طبق آمار فقط ۱۰۰ میلیون نفر در آفریقا، ۸ میلیون نفر در فیلیپین و ۴ میلیون نفر در هند به دلیل کشتارهای جمعی جان خود را از دست داده‌اند.
وی ادامه داد: با وجود این جنایت ها، می‌بینیم که نظام جنایتکار صهیونیستی به هولوکاست استناد دارد. مسئله این است که هولوکاست به تنهایی مدنظر نیست حتی با فرض اینکه هولوکاست وجود داشته باشد اما کشتارهای دسته جمعی بزرگی در تاریخ توسط نظام طاغوت صورت گرفته و وقتی نظام و حکومتی مسیر معکوس حرکت طاغوت را طی می‌کند فتنه های بزرگی برایش ایجاد می‌کنند که جنگ، راحتترین شکل آن است.
دکتر عاملی با بیان اینکه سختترین کار، زندگی کردن در دوره فتنه‌های رنگارنگی است که در پیرامون خودمان مشاهده می‌کنیم تأکید کرد: افتخار می‌کنیم که با وجود همه این فتنه ها در مقابل ابر طاغوت آمریکا و به تعبیر امام راحل(ره) جلوی نظام صهیونیسم ایستاده‌ایم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه سلاح قدرتمند مبارزه در جنگ نرم، سرمایه ایمان است بیان داشت: سرمایه ایمان ممکن است با هیجانی بیاید اما اگر تبدیل به معرفت و عرفان و ایمان عمیق نشود قدرت بازدارندگی ایجاد نمی‌کند. خوشبختانه در یک نسل این قدرت ایمان و بازدارندگی به وجود آمده و سرمایه دینی و اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ایران نیز قدرتمند شده است اما باید توجه داشت هر جا که سرمایه دینی ضعیف شود به تبع آن سرمایه اجتماعی نیز ضعیف می شود. 
*سرمایه ایمان قدرتمندترین سلاح در مبارزه با جنگ نرم دشمن است
وی در ادامه به افتخار چهارمی که امام مورد تاکید قرار داده‌ و می فرمایند: « ما افتخار می‌کنیم که در شرایطی مبارزه می‌کنیم که رسانه های طاغوت بر جهان حکومت دارند و دائما بر علیه ما تحرک‌های دشمنانه دارند» اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها، حوزه استعمار فرهنگی و حوزه قدرت نرم از جمله ابزارهای دشمن در مقابل ماست. امروز به لطف خدای متعال قدرت نظامی کشور جرأت را از دشمن گرفته و ما در قدرت سخت توانسته‌ایم قدرت بازدارندگی ایجاد کنیم و اجازه تعرض به حریم کشور را ندهیم. کشور ما در دوره‌ای حتی از داشتن خمپاره ۶۰ و امکانات آرپی جی ۷ نیز محروم بود اما امروز قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران، قدرت پهپادی و مولفه‌های اساسی قدرت راهبردی نظامی برای بازدارندگی به وجود آمده است اما با همه این تفاسیر در حوزه قدرت نرم بازدارندگی ایجاد نکرده‌ایم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه سلاح قدرتمند مبارزه در جنگ نرم، سرمایه ایمان است بیان داشت: سرمایه ایمان ممکن است با هیجانی بیاید اما اگر تبدیل به معرفت و عرفان و ایمان عمیق نشود قدرت بازدارندگی ایجاد نمی‌کند. خوشبختانه در یک نسل این قدرت ایمان و بازدارندگی به وجود آمده و سرمایه دینی و اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ایران نیز قدرتمند شده است اما باید توجه داشت هر جا که سرمایه دینی ضعیف شود به تبع آن سرمایه اجتماعی نیز ضعیف می شود.                             
 دکتر عاملی با اشاره به اینکه 13 سال پیاپی است که رهبر معظم انقلاب، سال‌ها را سال اقتصادی نامگذاری میکنند افزود: تأکید رهبری حکیم انقلاب به این جهت است که  ایشان به متوسط توان ملی توجه دارند و در این مرحله اولین مورد سبد غذایی مردم است.
وی ادامه داد: هشدارهایی که در دیدار اخیر مقام معظم رهبری با نمایندگان مجلس مورد تاکید قرار گرفت، موضوع امنیت غذایی است؛ چرا که امنیت غذایی یعنی سفره غذای ما محصور استقلال اقتصادی می شود نه اینکه حوزه وابستگی ما را تشکیل دهد.
دکتر عاملی با اشاره به ولایتمداری شهید نصیری تأکید کرد: این کلمات در بیان گفته می‌شود اما در صحنه عمل مشکل است و ما در صحنه عمل، بخشی از صحبت‌های رهبری را گوش داده اما به بسیاری از آن توجهی نداریم و آیه شریفه «یا ایها الذین آمنوا اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم» یعنی اینکه امروز ولی امر و رهبر معظم انقلاب را حمایت کرده و بتوانیم مسیر را دیده و طبق آن حرکت کنیم نه اینکه فقط حرف‌هایشان را تکرار کنیم.
* خلق و خوی شهید نصیری
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به خلق و خوی شهید نصیری در خانواده اظهار داشت: اخلاق این شهید به گونه‌ای است که وقتی عروس این خانواده درباره وی صحبت می‌کند، اذعان دارد که این مهربانی واقعی است و اشاره می‌کند وقتی ازدواج کرده‌اند شهید نصیری به سلمان، پسرش می‌گوید «بعد از این من در جایگاه پدر زن تو هستم و پدر تو نیستم و وکیل مدافع همسر تو هستم» یا در خاطره ای دیگر از این شهید ذکر شده با رفتن به پارک و خرید گوشت برای گربه گرسنه باردار او را نجات می‌دهد و اینها حرکات کوچکی در مورد شخصیت یک انسان نیست و این اعتقاد درست است که حیوانات تسبیح گوی خدا هستند اما این موضوع با توجهی که امروز به نگهداری حیوانات خانگی شده یا سگ گردانی‌هایی که موجب آزار مردم می شود، متفاوت است اما به هر حال حیوان حرمت دارد و در اسلام بسیاری از احکام مربوط به حیوانات و اشجار است.
 
جنگ فرهنگی دشمن منابع و مؤلفه های زیادی می خواهد، بنیادی‌ترین آن ایمان به خداست ولی ابزارهای دیگری ازجمله قدرت رسانه‌ای نیز لازم است تا با قدرت رسانه و قدرت بازنمایی در ادبیات بتوانیم در صحنه سینما و فیلم‌های پلیدی مانند عنکبوت که فقط از بی غیرتی تهیه کننده و کارگردان و بازیگر برمی‌آید بازنمایی دیگری از صحنه بزرگ زیبایی‌های آستان مقدس امام رئوف داشته باشد را خنثی کنیم.
*ولایتمداری یعنی بتوانیم مسیر را دیده و طبق آن حرکت کنیم نه اینکه صحبت‌های رهبری را صرفا تکرار کنیم
دکتر عاملی با اشاره به ولایتمداری شهید نصیری تأکید کرد: این کلمات در بیان گفته می‌شود اما در صحنه عمل مشکل است و ما در صحنه عمل، بخشی از صحبت‌های رهبری را گوش داده اما به بسیاری از آن توجهی نداریم و آیه شریفه «یا ایها الذین آمنوا اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم» یعنی اینکه امروز ولی امر و رهبر معظم انقلاب را حمایت کرده و بتوانیم مسیر را دیده و طبق آن حرکت کنیم نه اینکه فقط حرف‌هایشان را تکرار کنیم.
وی تصریح کرد: اینکه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در سالگرد امام راحل فرمودند« مکتب امام خمینی مکتب عقلانیت و معنویت توأمان همراه با عدالت گرایی است» یعنی باید این مکتب را دنبال کرد و مسیر عقلانیت و معنویت را تکرار و دنبال کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به نکته دیگری در مورد شخصیت شهید شعبان نصیری اشاره کرد و اظهار  داشت: یکی از جنبه های ویژه این شهید، جهاد مستمر علیه دشمن بود به شکلی که این شهید وقتی به آفریقا رفت حتی پول بلیط سفر را خودش پرداخت کرد و هیچ سازمان یا نهادی پشتیبان شهید شعبان نصیری نبودند.
دکتر عاملی بیان داشت: این شهید به همگان و حتی راننده خود نیز توجه ویژه داشت به گونه‌ای که وقتی متوجه خستگی راننده می‌شد، خودش پشت فرمان می نشست و اجازه می‌داد راننده در صندلی عقب بخوابد و استراحت کند یا در نمونه دیگری در محیط اداره  وقتی فردی را می‌بیند که شرایط خاصی داشته و تقاضای مرخصی دارد به جای هفت روز به او ده روز مرخصی می‌دهد تا بتواند با خیال راحتتر به مشکل خود رسیدگی کند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این شهید در توجه به فرزند، برادر و پدر و مادرش نیز با روحیه عدالت گرایی همراه بوده و دختر این شهید در یکی از خاطرات خود نوشته بود « یک روز از پدرم خواستم مرا تا مسیر اتوبوس‌ها برای مراجعه به قم همراهی کند قبول کرد و در طی مسیر با ماشین شخصی، دخترش به خواب رفته و وقتی بیدار میشود خود را در شهر قم می بیند و شهید دلیلش را ناشی از وظیفه همراهی و حمایت از فرزند عنوان می‌کند و باید توجه داشت مرجعیت در خانواده، دوستان،همکاران و شاگردان به شکل عادی برای فرد ایجاد نمی شود. اما برای شعبان نصیری فرصتی به وجود می‌آید که تا آخرین لحظه زندگی در میدان جهاد قرار دارد.
در جنگ رسانه‌ای به سینمای قدرتمند و موسیقی فاخر نیاز داریم تا بتواند مقاومت این صحنه را تقویت کند و آنچه که باید بشناسیم این است که ما هنوز آن شناختی که از مولفه‌های بازدارندگی در جنگ نظامی داریم  را در شناخت جنگ فرهنگی نداریم ولی دشمن ما را مرتبا مهندسی فرهنگی می کند و حتی بازخورد های ما را نیز برای ضعیف کردن ایمان های ضعیفتر به کار می‌برد.
*ایمان و قدرت رسانه ای در مقابل فیلم‌های پلیدی همچون عنکبوت از مؤلفه‌های مهم در جنگ فرهنگی با دشمن است
دکتر عاملی با بیان اینکه باید توجه داشت که جنگ فرهنگی دشمن منابع و مؤلفه های زیادی می خواهد عنوان کرد: بنیادی‌ترین آن ایمان به خداست ولی ابزارهای دیگری ازجمله قدرت رسانه‌ای نیز لازم است تا با قدرت رسانه و قدرت بازنمایی در ادبیات بتوانیم در صحنه سینما و فیلم‌های پلیدی مانند عنکبوت که فقط از بی غیرتی تهیه کننده و کارگردان و بازیگر برمی‌آید بازنمایی دیگری از صحنه بزرگ زیبایی‌های آستان مقدس امام رئوف داشته باشد را خنثی کنیم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: در جنگ رسانه‌ای به سینمای قدرتمند و موسیقی فاخر نیاز داریم تا بتواند مقاومت این صحنه را تقویت کند و آنچه که باید بشناسیم این است که ما هنوز آن شناختی که از مولفه‌های بازدارندگی در جنگ نظامی داریم  را در شناخت جنگ فرهنگی نداریم ولی دشمن ما را مرتبا مهندسی فرهنگی می کند و حتی بازخورد های ما را نیز برای ضعیف کردن ایمان های ضعیفتر به کار می‌برد.
وی در پایان با تأکید بر اینکه باید در عمل وعکس العمل بازی دشمن را بشناسیم بیان داشت: امروز ما در قبال همه مردم ایران مسئولیت داریم و به قول سردار سلیمانی در صحنه کشور همه فرزندان ما هستند حتی آن دختر کم حجاب نیز فرزند ماست و باید با دلسوزی، حرمت گذاشتن و توجه کردن نسبت به همه آحاد مردم و همه اقوام ایرانی و البته نسبت به جبهه بزرگتر یعنی مقاومت اسلامی در عراق، افغانستان، یمن و سراسر دنیا را مد نظر داشته باشیم و ما اطمینان داریم که این وعده الهی است که «ان الارض یرثها عبادی الصالحون».
 

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7