سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: بعد از مدرسه سازی، بزرگترین دستاورد خیرین مدرسه ساز، ترویج ایثار و فرهنگ فداکاری و نوع دوستی است که با اعمال و رفتار خود این فرهنگ را در جامعه جاری می کنند.
عصر امروز علیرضا کاظمی؛ با حضور در نخستین همایش بین المللی تکریم خیّرین مدرسه ساز خارج از کشور که در سالن همایشهای دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن تشکر و قدردانی از مسئولان سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و رییس جامعه خیّرین مدرسه ساز که با برنامه ریزی های مناسب، این همایش را برگزار کردند، اظهار کرد: قلب این انسان های وارسته و خیّر، به عشق ایران و آینده این کشور می تپد و این بسیار با ارزش است.
کاظمی افزود: مجموعه عملکرد خیّرین مدرسه ساز نشان دهنده این است که این «تشکّل مردم نهاد» یکی از پرافتخارترین تشکل های مردم نهاد در کشور است که بالاترین خدمت را به نظام تعلیم و تربیت، از سال ۱۳۷۷ (سال تأسیس جامعه خیّرین مدرسه ساز) تا امروز داشته به گونه ای که در ۳ سال گذشته قریب به ۵۰ درصد مدارس کشور با کمک و مشارکت خیّرین و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، ساخته و یا تجهیز شده است.
وی با اشاره به این که خیّرین مدرسه ساز هم پای دولت به فراهم کردن بستر آموزش در کشور کمک کرده اند، گفت: به این عزیزان باید افتخار کرد چرا که با کمک ها و حمایت های خود و ساخت و تجهیز مدارس در دوردست ترین نقاط کشور، آسایش و رفاه را به دانش آموزان هدیه کرده اند.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: ساخت و تجهیز مدارس تنها یکی از دستاوردهای جامعه خیّرین مدرسه ساز بوده و من معتقدم بزرگترین دستاورد آنها ترویج ایثار و فرهنگ فداکاری و نوع دوستی است که با اعمال و رفتار خود این فرهنگ را در جامعه جاری می کنند.
کاظمی با اشاره به این که در حال حاضر ۳ هزار میلیارد تومان، از سوی خیّرین مدرسه ساز برای ساخت و تجهیز مدارس کشور در نظر گرفته شده است؛ گفت: صدقه جاریه ای که در نظام تعلیم و تربیت ساری و جاری می کنید سال ها برای شما اندوخته خواهد شد و برای ایران عزیز سربلندی و سرافرازی به ارمغان خواهد آورد.
وی با تأکید بر این که انسان هایی که لذت کار خیر را بچشند، هیچ وقت حاضر به رها کردن آن نیستند؛ گفت: من از همه خیّران سپاسگزارم که سرمایه و همّت خود را صرف کانونی ترین نظام و پیکره کشور یعنی «نظام تعلیم و تربیت» می کنند و در این مسیر علاوه بر تقویت نظام تعلیم و تربیت، فرهنگ و تمدن جامعه را می سازند.
منبع:مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش