معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد که با توجه به شیوع کرونا ضرورت تولیدبازی های رایانه ای آموزشی و غیر آموزشی برای دانش آموزان بیش از هر زمانی دیگری احساس می شود بنابراین باید در زمینه بازی های رایانه ای با روحیه جهادی ورود پیدا کنیم و کار را با سرعت جلو ببریم.
علیرضا کاظمی گفت: در راستای تحقق اهداف کلان وزارت آموزشوپرورش برایظهور، بروز، آموزش و رشد استعدادهای آیندهسازان ایران اسلامی و بهره مندی از ظرفیت ها، توانمندی ها و تخصص های سایر دستگاه ها مطابق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تفاهمنامهای بین معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش و بنیاد ملی بازیهای رایانهای به منظورهمکاری مشترک در راستای توسعه و حمایت از بازیها و بازیسازان ایرانی و اشاعه فرهنگ ایرانی - اسلامی بین دانشآموزان برای ساماندهی فعالیتهای فراغتی، فرهنگی و آموزشی نسل جوان منعقد شده است .
او افزود: هدف از این تفاهم نامه آموزش مربیان در تمامی نقاط کشور، تدوین سرفصل های آموزشی مناسب، تولید بستههای آموزشی، تدوین استانداردهای جشنواره و باشگاه بازیسازان، ارائه برنامه، تشکیل و سازماندهی محتوای بازیهای رایانهای، صدور گواهینامه پایان دوره، آموزش های بازی سازی در مدارس و کانون های فرهنگی تربیتی و کمک به استقرار باشگاه بازیسازان است که برای اجرایی و عملیاتی شدن تفاهم نامه کارگروه تفاهم نامه تشکیل و جلسات متعددی برگزارشده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی کشور به جهت شیوع ویروس کرونا مدارس تعطیل شده و دانش آموزان در قرنطینه خانگی به سر می برند بنابراین ضرورت آموزش و ارائه تولیدات مفید بیشتر هر زمانی احساس می شود.
او ادامه داد: باید در زمینه بازی های رایانه ای با روحیه جهادی ورود پیدا کنیم و کار را با سرعت جلو ببریم و بازی های آموزشی و غیر آموزشی با استفاده از توان داخلی تولید و در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.
کاظمی خاطر نشان کرد: در همین راستا راه اندازی باشگاه بازی سازان فردا در کانون فرهنگی تربیتی شهید مفتح شهر تهران برای سیاست گذاری، برنامه ریزی و تقویت انجمن بازی های رایانه ای کانون های فرهنگی تربیتی و شناسایی دانش آموزان بازی ساز در مدارس از عمده اقدامات این تفاهم نامه است.
منبع:روابط عمومی و امور بین الملل معاونت پرورشی و فرهنگی