کد خبر: 9700| تاریخ انتشار: چهارشنبه ، ۱۱ دی سال ۱۳۹۸ | ساعت ۱۶:۶:۰ | تعداد بازدید: ۳۹۵۵

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با بیان اینکه در لایحه بودجه پیشنهادی ۱۰ درصد سهم این ستاد افزایش یافته است، گفت: برای توسعه واکسن، دارو و...از سهم شرکت‌های دانش بنیان نیز بهره می‌بریم.
دکتر مصطفی قانعی در خصوص بودجه ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری گفت: بودجه ای که برای این ستاد پیشنهاد شده نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه این بودجه متعلق به ستاد توسعه زیست فناوری است، بیان کرد: اما توسعه شرکتهای دانش بنیان زیست فناوری به واسطه بودجه ستاد امکان پذیر نیست.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری عنوان کرد: در حال حاضر بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند و این شرکت ها از سوی صندوق توسعه ملی نیز بودجه ای دارند؛ ما می توانیم برای توسعه شرکتهای دانش بنیان حوزه زیست فناوری نیز که تعداد آنها ۵۰۰ شرکت است از این بودجه کمک بگیریم.
دبیر ستاد زیست فناوری گفت: این بودجه ها باعث توسعه واکسن، دارو، کشت بافت و فعالیت شرکتهای دانش بنیان حوزه زیست فناوری می شود.
دکتر قانعی با اشاره به بودجه صندوق توسعه ملی برای شرکت های دانش بنیان افزود: این بودجه برابر با ۷۰ میلیون دلار است؛ به نظر می رسد سال آینده کارها را در حوزه زیست فناوری به خوبی ادامه دهیم.
وی با اشاره به دیگر رویکرد بودجه ای در حوزه زیست فناوری گفت: یکی از اقدامات ما در حوزه زیست فناوری ارائه گزارشی به شورای عالی انقلاب فرهنگی بود؛ در این گزارش تاثیر زیست فناوری در اقتصاد کشور را مشخص کرده ایم.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری  ادامه داد: اگر این گزارش را شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کند و سازمان برنامه و بودجه بتواند بودجه ای را به حوزه زیست فناوری اختصاص دهد می توانیم  ۱۰ درصد در اقتصاد کشور تاثیر گذار باشیم.
دکتر قانعی با تاکید بر تاثیر اقتصاد زیستی در اقتصاد کشور گفت: سازمان برنامه و بودجه می تواند بعد از اختصاص این میزان بودجه، پیگیری کند و ببیند سال به سال تا چه حد زیست فناوری در اقتصاد کشور تاثیرگذار بوده است.

منبع:خبرگزاری مهر

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7