کد خبر: 21871| تاریخ انتشار: دوشـنـبه ، ۳ بهمن سال ۱۴۰۱ | ساعت ۱۲:۴:۰ | تعداد بازدید: ۵۵۲

رئیس ستاد اقامه نماز از برگزاری اجلاس سراسری نماز با عنوان «نماز، مدرسه، دانشگاه، خانواده و معلمان آینده» طی ۶ بهمن خبر داد و گفت: در بیست و نهمین دوره این اجلاس، پیام مقام معظم رهبری قرائت و اجلاس با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود.
نشست خبری بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز امروز، سوم بهمن‌‌ماه با حضور حجت‌الاسلام قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز در ساختمان شهید رجایی وزارت کشور برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام قرائتی طی سخنانی اظهار کرد: مسئله نماز برای اسلام نیست و از آدم تا خاتم به نماز سفارش شده است. تاریخ نماز با تاریخ بشریت گره خورده است و در آیات قرآن کریم به سفارشات حضرت باری‌تعالی به پیامبران الهی در مورد اقامه نماز اشاره شده است.
وی افزود: در رابطه با مسئله نماز نهادهای مختلفی همچون امور مساجد، ستاد ائمه جمعه، پادگان‌ها، نهاد مقام معظم رهبری ویژه اقشار مختلف فعالیت داشته‌اند. آنچه تاکنون بدان پرداخته نشده بود، مسئله نماز دانش‌آموزان بود.
حجت‌الاسلام قرائتی بیان کرد: حدود ۱۳ میلیون نفر از دانش‌آموزان کشور مسئولی در زمینه نماز نداشتند که ستاد نماز با اشاره مقام معظم رهبری در این زمینه تشکیل شد.
ستاد اقامه نماز هیچ‌ بودجه‌ای ندارد
رئیس ستاد اقامه نماز با بیان اینکه این ستاد هیچ‌گونه بودجه و هدیه‌ای در اختیار ندارد، گفت: میهمانان اجلاس امسال نیز در مهمانسراهایی که به صورت رایگان از سوی نهادهای مختلف در اختیار قرار گرفته است، مقیم خواهند شد.
وی تصریح کرد: در بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز پیام مقام معظم رهبری قرائت و اجلاس با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود. میهمانان اجلاس نیز بیشتر از مسئولان فرهنگی کشور هستند. برگزاری اجلاس به دلیل‌ شیوع کرونا چند سالی تعطیل شد اما امسال با اشاره مقام معظم رهبری بنا بر برگزاری، مجدداً احیا شد.
وی ادامه داد: تاکنون چند صد رقم کتاب، صدها شعر در رابطه با نماز نگاشته و سروده شده و صدها مسجد در جاده‌ها ساخته شده است. همچنین، آموزش و پرورش نیز هر جا مدرسه‌ای ساخته، برای آن مدرسه، نمازخانه احداث کرده است. همچنین، در رابطه با مسئله نماز امروز شاهد برگزاری نماز ظهر عاشورا در کشور هستیم.
رئیس ستاد اقامه نماز اظهار کرد: برکات نماز فراوان است. امروز در دانشگاه فرهنگیان تعداد ۱۰۰ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند که همگی معلمان آینده هستند. مخاطب این بار اجلاس سراسری نماز، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان هستند.
در گذشته نمازخانه‌ها دخمه‌های بدی بودند
وی بیان کرد: با برگزاری اجلاس سراسری نماز، موجی در کشور در رابطه با نماز ایجاد می‌شود. این اجلاس هم به نوعی یک اذان است. در گذشته نمازخانه‌ها دخمه‌های بدی بودند اما امروز مکان‌های تمیزی برای این امر درنظر گرفته شده است. در گذشته مردم در جاده‌ها به کاروانسراهای شاه‌عباسی در جاده‌ها توجه جدی می‌کردند اما توجه چندانی به مساجد نمی‌شد که امروز این مسئله نیز بهبود فراوانی پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز روز پنجشنبه، ششم بهمن‌ماه با پیام مقام معظم رهبری و از سوی رئیس جمهور در وزارت کشور افتتاح می‌شود و سه نفر از وزرا به همراه رئیس دانشگاه فرهنگیان در آن به سخنرانی می‌پردازند، گفت: همچنین از صدها مقاله معرفی شده در اجلاس نیز حدود ۱۰ مقاله برتر قرائت خواهد شد.
حجت‌الاسلام قرائتی با بیان اینکه موضوع ترویج نماز مختص به بنده و امثال بنده نیست، اظهار کرد: همگان وظیفه دارند تا به نماز رسیدگی کنند؛ چراکه این مسئله، امتیاز جمهوری اسلامی است تا خدا در آن مطرح باشد وگرنه انرژی هسته‌ای و ... در کشورهای دیگر نیز وجود دارد. هنر ما این است که درس‌های علمی و رسمی دنیا را بخوانیم و رابطه خوبی با خدا داشته باشیم.
وی بیان کرد: وزارت کشور امکانات بیشتری از سایر نهادها در اختیار دارد و امسال برای برگزاری اجلاس سراسری نماز از آن‌ها درخواست کردیم که مسئولان این وزارتخانه نیز استقبال کردند و موجی در این زمینه ایجاد شد. همچنین، مقالات برتر در اجلاس چاپ می‌شوند. امروز نماز در مدارس اجباری نیست ولی نیازمند مکان و امکانات مناسب است. نماز اجباری و از روی ترس باطل است.
وی تصریح کرد: امیدواریم که برگزاری این اجلاس برای کشور مبارک باشد. بیش از ۹۵ درصد جوانان جبهه‌ای، مسجدی بودند و بیش از ۹۰ درصد مجرمان تارک‌الصلاة هستند. اگر کسی برای فرزندان خود نگران است تا خدایی ناکرده فاسد نشود، یکی از راه‌های آن دعوت به نماز است. امیدواریم که هر چه تاکنون کوتاهی کرده‌ایم را خداوند متعال عفو کند و بتوانیم هر چه بیشتر بر موضوع نماز سرمایه‌گذاری کنیم.
چرا گروه اذان نداریم 
حجت‌الاسلام قرائتی گفت: امروز در هر شهر و دیاری گروه تواشیح و سرود وجود دارد اما چرا در هر شهری گروه اذان ایجاد نمی‌شود. شعرا، اساتید و تمامی اهل علم باید به نماز فکر کنند و از همگان استمداد می‌کنم تا برای نماز فکری کنند. بهترین ساختمان‌های کشور باید مساجد باشند.‌ متأسفانه برخی مسئولان ما نسبت به نماز بی‌تفاوت هستند.
وی تصریح کرد: نباید خون شهدا را که در وصیت نامه خود همواره به نماز سفارش کرده‌اند را فراموش کنیم. اجلاس سراسری نماز سالی یک روز برگزار می‌شود تا افراد را در این زمینه به فکر بیندازد. در اجلاس امسال حدود هزار مقاله و سه هزار و ۸۰۰ اثر دریافت شده است. اگر مسئله نماز حل شود، خیلی کارها احیا می شود. تمامی کمالات بشر در نماز است. عدالت، نظم، انتخابات، خورشید، ماه، آب، خاک، یاد شهدا، رنگ، عطر و گلاب و ... همگی در نماز وجود دارد. بیش از هزار و ۵۰۰ کمال در نماز وجود دارد. امیدوارم خداوند متعال قصورات گذشته من در رابطه با نماز را عفو کند. بنده از تمامی دست اندرکاران برگزاری بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز از جمله وزارت کشور به عنوان میزبان اجلاس، وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش، صدا و سیما و ... تشکر می‌کنم.

منبع:ایکنا

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7