کد خبر: 17257| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۴ خرداد سال ۱۴۰۰ | ساعت ۸:۴۷:۰ | تعداد بازدید: ۹۳۸

وزیر آموزش و پرورش در آئین افتتاحیه مجتمع آموزشی «حیات طیبه» دکتر نصیری، گفت: با شکل گیری هر مدرسه، فرهنگ و تمدن یک جامعه بنا گذاشته می‌شود؛ باید قدردان مدرسه باشیم.
عصر امروز، محسن حاجی میرزایی در آئین افتتاح مجتمع آموزشی «حیات طیبه» دکتر نصیری در منطقه۱۰ شهرتهران، که هم زمان با سالروز آزادی خرمشهر در سوم خرداد برگزار شد، با تبریک سالروز فتح خرمشهر، اظهار کرد: فتح خرمشهر فرهنگ پیروزی خون بر شمشیر و روز تحقق وعده الهی بود.
وی افزود: رویدادهایی وجود دارد که روزها به واسطه آن جلوه گری می کنند و به وسیله آن رویداد، برجسته می شوند و مجموعه ای از معارف ناب را همراه می کنند، «سوم خرداد» نیز از جمله روز هایی است که به واسطه فتح خرمشهر، در تاریخ ملت ایران جاودانه شده است.
حاجی میرزایی تصریح کرد: روزها یکسان نیستند، برخی حامل یک فر هنگ اند و منادی یک تمدن هستند و «سوم خرداد» نیز چنین روزی است، سوم خرداد یک فرهنگ است، یک مکتب است و مجموعه ای از یافته های ناب است.
وی گفت: مسیر پر فراز و نشیب انقلاب اسلامی همواره به رشادت ها و اراده قهرمانان نیازمند است و ما شاهد این ایثارگری ها در حماسه فتح خرمشهر بودیم.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در سال های اخیر، در امر مدرسه سازی گام های بلندی برداشته شده است و در طی سال های 92 تا سال 1400 هر روز  شاهد  بهره برداری از  ۲۸ کلاس درس بوده ایم و اعتبارات نوسازی مدارس 10 برابر و سهم آن در اعتبارات عمرانی قریب به ۴ برابر و اعتبارات خیّرین بیش از ۵ برابر شده است و این ها همه نشان از درک جامعه از ضرورت توجه به امر مدرسه سازی و همت دولت و ملت و خیّران برای این کار عظیم و با ارزش است.
وی با اشاره به افتتاح مجتمع آموزشی حیات طیبه، گفت: «مدرسه» از رفیع ترین بنیان ها و بناهایی است که آینده جامعه در آن شکل می گیرد؛ هرچند ما تجلی توسعه و پیشرفت را در عرصه های مختلف زیر بنایی شاهد هستیم اما  مدرسه بنیانی ترین بنایی که همه تحولات بر او استوار می شود، بنای مدرسه است و هر چقدر این بنا مقاوم تر و ستبرتر باشد، پایداری پیشرفت و توسعه در یک جامعه، برقرار تر می شود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به نزدیک شدن  روز باشکوه انتخابات ریاست جمهوری، خاطرنشان کرد: کاندیدا های ریاست جمهوری، باید درباره مدرسه صحبت کنند و بگویند چه درکی از مدرسه دارند؛ در مدرسه انسان ساخته می شود و به همه ساخته ها هویت می بخشد و به انسان اعتبار می دهد . لذا هرچه بیشتر مدرسه درک شود، اعتبار بیشتری به انسان می دهد، مدرسه کانون زندگی است.
وی در ادامه تصریح کرد: کلام یکی از بزرگ ترین موهبت های خداوند است،در کلام است که ما متحد می شویم؛ حضرت امام (ره) با کلام خود در اعماق جان انسان ها نفوذ کرد و مردم را متحد کرد و در برابر بزرگ ترین قدرت ها ایستادگی کرد و انقلاب را به پیروزی رساند و جوان ها را با کلامش به میدان جنگ فرستاد، بنابراین باید در جامعه، کلام ابزاری برای ساختن و دوست داشتن و وسیله ای برای حمایت از آرمان های بزرگ انقلاب اسلامی باشد، اگر جامعه ای نتواند با هم گفت و گو کند یا نتواند بین اعضای خود پیوند برقرار کند، باید ریشه آن در مدرسه، جست وجو شود.
عضو کابینه تدبیر و امید اظهار کرد: وقتی مدرسه ای شکل می گیرد فرهنگ بنا گذاشته می شود و تمدن شکل می گیرد. باید قدر مدرسه را بدانیم و هرچه بیشتر قدردان مدرسه باشیم، پیشرفت بیشتری درکشور میسر می شود.
وی ادامه داد:  بزرگ ترین جشن ها باید برای «ساخت مدرسه»، برپا شود. ساخت مدرسه ساخت زندگی است. سایر آبادانی ها از این سازندگی جان می گیرد و استوار می شود؛ چون کار این سازندگی، انسان سازی است و باید آن را جدی گرفت.
حاجی میرزایی افزود: در بین کاندیدا ها، هرکسی درک بیشتری از مدرسه، داشته و تبیین روشن تری از مدرسه برای آینده این کشور داشته باشد، نقش آفرین تر خواهد بود.
وی عنوان کرد: معلمان اصلی ترین عاملی هستند که به این فرآیند باشکوه(مدرسه سازی) رونق می دهند و این مسیر نورانی را هدایت می کنند. باید قدردان معلمان باشیم. در سالی که گذشت، معلمان سختی های فراوانی را متحمل شدند و اجازه ندادند که آموزش کودکان این سرزمین تعطیل شود؛ من قدردان همه معلمان هستم.
وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: بر اساس سند تحول بنیادین، آینده آموزش و پرورش به ایجاد چنین مجتمع های با هویتی نیازمند است چرا که راه اندازی چنین مجموعه هایی مانند مجتمع های آموزشی حیات طیبه، که سه دوره تحصیلی را پوشش می دهد، از لحاظ اقتصادی نیز باصرفه تراست.
وی در پایان گفت: مهر مدرسه، هرگز از اذهان انسان ها پاک نمی شود، چرا که افراد نسبت به مکانی که در آن آموخته اند، احساس تعلق بیشتری دارند.
تحصیل سه تن از وزرای اسبق آموزش و پرورش و تعدادی از بزرگان تعلیم و تربیت و عرصه سیاسی کشور در ساختمان قدیمی این مجتمع آموزشی، از ویژگی های مجتمع دکتر نصیری تهران است.
شایان ذکر است این مجتمع آموزشی از جمله ۳۵ مجتمع آموزشی حیات طیبه در کشور است که در تا قبل از پایان دولت دوازدهم افتتاح و به بهره برداری می رسد.
 

منبع:مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7