کد خبر: 26374| تاریخ انتشار: چهارشنبه ، ۱۴ آذر سال ۱۴۰۳ | ساعت ۱۰:۵۹:۰ | تعداد بازدید: ۳۸۹

دهمین رویداد از سلسله رویدادهای طراحی الگوی حکمرانی تمدنی حوزه زنان و خانواده به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با عنوان اجتماعی‌سازی سیاست‌های کلی حکمرانی (سیاست‌های کلی خانواده و جمعیت) با همکاری کمیته زنان و خانواده دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در تهران برگزار شد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، این نشست علمی با حضور صاحب‌نظران، استادان، مسئولان دستگاه‌ها و کارشناسان حوزه زنان و خانواده برگزار و بایسته‌ها و موانع اجتماعی‌سازی سیاست‌های کلی حکمرانی و روش‌های جلب مشارکت اجتماعی در امر حکمرانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر فهیمه فرهمندپور، دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی، در سخنانی، هدف از برگزاری این سلسله رویدادها را پرداختن به مسائل و چالش‌های کلیدی حوزه خانواده و زنان در چارچوب الگوی حکمرانی تمدنی اعلام کرد. وی با اشاره به برگزاری موفقیت‌آمیز رویدادهای پیشین، این اقدامات را ضروری و مؤثر دانست.
رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان با تاکید بر اهمیت محوریت خانواده در نظامات کشور گفت: ما به عنوان نهاد سیاستگذار فراقوه‌ای باید مسئله خانواده و زنان را در دستور کار دستگاه‌ها قرار داده و آن‌ها را به مسائل اولویت‌دار تبدیل کنیم.
دکتر قاسم‌پور، رئیس کمیته زنان و خانواده مجمع تشخیص مصلحت نظام، با قدردانی از برگزاری این رویداد و لزوم مشارکت نخبگان، ضرورت تعامل علمی و اجتماعی در حوزه زنان و خانواده را مورد تاکید قرار داد.
در ادامه، دکتر لیلا سادات زعفرانچی، دکتر غلامحسین کلانتری و دکتر قیدرلو به بررسی مشارکت‌های اجتماعی و روش‌های اجتماعی‌سازی سیاست‌های کلان پرداختند.
سخنرانان در این نشست بر مواردی نظیر ضرورت مشارکت دادن ذی‌نفعان و گروه‌های اجتماعی در تحقق سیاست‌ها توسط قوای سه‌گانه و مسئولان حاکمیتی، برقراری ارتباط بین سیاست‌های کلان حوزه خانواده و جمعیت با سایر سیاست‌های کلان کشور، شاخص‌سازی اهداف و تمرکز بر تغییر وضعیت موجود، طراحی هندسه عملکرد بازیگران با ذی‌نفعان، گره زدن تأمین مالی دستگاه‌ها با نظارت مستمر، توجه به ظرفیت‌های مردمی در مداخلات اجتماعی و موانع این مداخلات، روش‌های مؤثر در گفتمان‌سازی و تعامل با گروه‌های مردمی و  آسیب‌شناسی فرآیندهای فعلی و استفاده از فناوری‌های نوین برای حکمرانی تعاملی تاکید کردند.
در پایان، دکتر فرهمندپور با جمع‌بندی مطالب جلسه و ابراز امیدواری از تاثیر این رویدادها در حل مسائل حوزه زنان و خانواده، اعلام کرد که این نشست آخرین رویداد از فصل اول سلسله‌ رویدادها بوده و در فصل‌های بعدی، با همراهی دستگاه‌های مختلف به سایر مسائل باقیمانده پرداخته خواهد شد.
 

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7