کد خبر: 26208| تاریخ انتشار: چهارشنبه ، ۳۰ آبان سال ۱۴۰۳ | ساعت ۱۰:۲۰:۰ | تعداد بازدید: ۱۸۹

به‌مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهارمین نشست حکمرانی فرهنگی و اجتماعی با موضوع پیوست‌نگاری فرهنگی و اجتماعی به همت ستاد فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه این شورا و با مشارکت معاونت فرهنگی قوه قضاییه، برگزار شد.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، چهارمین نشست از سلسله نشست‌های حکمرانی فرهنگی و اجتماعی، با تمرکز بر موضوع مهم پیوست‌نگاری فرهنگی و اجتماعی، در سالن اجتماعات ساختمان شهید صدیقیان قوه قضائیه برگزار شد.
این نشست به همت میز مسئولیت اجتماعی ستاد فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و با مشارکت امور فرهنگی معاونت منابع انسانی قوه قضاییه برگزار شد.
در آغاز این نشست، دکتر ابراهیم شکرانی، دبیر ستاد فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تبیین پیشینه پیوست‌نگاری فرهنگی و اجتماعی پرداخت و بر ضرورت تصویب نهایی «نظام‌نامه پیوست‌نگاری فرهنگی و اجتماعی» تأکید کرد. وی اشاره کرد که تدوین این نظام‌نامه و پیش‌نویس آیین‌نامه اجرایی آن گامی مهم در جهت ارتقای حکمرانی فرهنگی و اجتماعی کشور است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعدی، رئیس امور فرهنگی معاونت منابع انسانی قوه قضاییه، در سخنرانی خود بر اهمیت اجرای پیوست‌نگاری فرهنگی و اجتماعی پیش از آغاز طرح‌ها و برنامه‌ها تأکید کرد. وی این اقدام را ضرورتی برای پیشگیری از پیامدهای نامطلوب فرهنگی و اجتماعی دانست و به ویژگی‌های طرح‌های کلانی که بر ارزش‌های اجتماعی و فرهنگی تأثیر می‌گذارند اشاره کرد.
در ادامه، دکتر حسن بنیانیان به ضرورت پیوست‌نگاری فرهنگی در قوه قضاییه پرداخت و این فرآیند را ابزاری برای مدیریت پیامدهای تصمیمات قضایی بر جامعه عنوان کرد. وی بر ایجاد آگاهی و علاقه‌مندی درونی مدیران و کارکنان تأکید کرد و گام‌های مقدماتی پیوست‌نگاری فرهنگی و اجتماعی را برشمرد که شامل همراه‌سازی ذهنی مدیران، شناسایی افراد صلاحیت‌دار، برگزاری دوره‌های آموزشی و تدوین نمونه‌های عملی از پیوست‌نگاری است.
این نشست با ذکر صلوات به پایان رسید و حاضرین بر ادامه این سلسله جلسات برای ارتقای حکمرانی فرهنگی تأکید کردند.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7