نشست تخصصی «مناسبات دین و حکمرانی خانواده» با محوریت سیاستگذاری دینی و به مناسبت چهل سالگی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار میشود.
نشست تخصصی «مناسبات دین و حکمرانی خانواده» با محوریت سیاستگذاری دینی و به مناسبت چهل سالگی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار میشود.
دکتر عباس ابراهیمی، دبیر شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، از ضرورت تبیین سیاستگذاریهای دینی در حوزه خانواده و نقش دین در حکمرانی امور خانواده خبر داد.
نشست «مناسبات دین و حکمرانی خانواده» به مناسبت چهل سالگی شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز شنبه 19 آبان 1403 با حضور اساتید صاحب نظر حوزه و دانشگاه برگزار خواهد شد.نشست تخصصی «مناسبات دین و حکمرانی خانواده» روز شنبه 19 آبان 1403 از ساعت 10 الی 12 در محل شورای تخصصی حوزوی قم برگزار میشود.
این نشست به بررسی راهکارهای مناسب برای پیوند دین و سیاستگذاری در عرصه ی امور خانواده میپردازد و میزبان چهار تن از استادان صاحب نظر حوزه و دانشگاه است.
در این نشست، آیتالله سید منذرحکیم، استاد درس خارج فقه معاصر، حجتالاسلام و المسلمین دکتر زیبایینژاد، رئیس پژوهشکده خانواده، حجتالاسلام و المسلمین دکتر فقیهی، دانشیار دانشگاه قم، و حجتالاسلام و المسلمین دکتر غلامی، رئیس مؤسسه معصومیه (خواهران)، به بررسی ابعاد مختلف این موضوع خواهند پرداخت.
دکتر ابراهیمی در توضیح ضرورت این نشست اظهار داشت: «با توجه به تغییرات اجتماعی و فرهنگی گسترده، ضرورت دارد که دین و سیاستگذاریهای خانوادهمحور به شکل منسجمتری در کنار هم قرار گیرند تا ارزشهای دینی بتوانند در حل امور و چالشهای خانوادگی نقش مؤثری ایفا کنند. این نشست فرصتی است تا استادان و پژوهشگران با ارائه دیدگاههای علمی و دینی، راهکارهای کاربردی برای تقویت بنیان خانواده و حفظ هویت فرهنگی و دینی ارائه دهند.»
وی افزود: «تدوین سیاستهای مؤثر در حوزه خانواده مستلزم توجه به آموزههای دینی است تا خانوادهها در برابر فشارهای فرهنگی مدرن مقاومتر شوند.
نشست تخصصی «مناسبت دین و حکمرانی خانواده» به مناسبت چهل سالگی شورای عالی انقلاب فرهنگی، با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، فرصت ویژهای را برای طلاب، دانشجویان، و استادان حوزه و دانشگاه فراهم میکند تا با مباحث نوین سیاستگذاری دینی آشنا شوند و از تجربیات علمی در این حوزه بهرهمند شوند.
دکتر ابراهیمی با دعوت از همه طلاب، دانشجویان و اساتید حوزه و دانشگاه برای حضور در این نشست، تاکید کرد که این برنامه میتواند گامی مؤثر در تبیین نقش دین در سیاستگذاریهای خانوادهمحور و تقویت بنیان خانواده باشد.