کد خبر: 23648| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۳۰ آبان سال ۱۴۰۲ | ساعت ۹:۳۲:۰ | تعداد بازدید: ۶۸۰

دکتر غلامرضا سلیمی، معاون آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در بازدید از ایرانداک بیان کرد: ایرانداک آزمایشگاه‌های حکمرانی طراحی کند.
به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران،  نشست آشنایی دکتر غلامرضا سلیمی، معاون آموزش و پژوهش، دکتر محمد عسکریان، مدیر امور پژوهش و دکتر داوری، مدیر آموزش عالی ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با ایرانداک روز ‌یک‌شنبه ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در ایرانداک برگزار شد.
در ابتدای این نشست برخی از سامانه‌های مدیریت اطلاعات علم و فناوری از جمله، سامانه همانندجو، پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، و پایگاه پیشنهادهای پژوهش در پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها (جهت)، برای بازدیدکنندگان تشریح شد. سپس سامانه مصورسازی پژوهش (مپ) که از جمله سامانه‌های پشتیبان پژوهش است، به ایشان معرفی شد. در ادامه بازدیدکنندگان با آزمایشگاه رسانه‌های اجتماعی و حکمرانی داده‌ها، آزمایشگاه طراحی سیاست علم و فناوری، و آزمایشگاه هوش مصنوعی و تحلیل داده آشنا شدند.
همچنین در این نشست دکتر غلامرضا سلیمی، معاون آموزش و پژوهش ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر زمینه‌های همکاری ستاد با ایرانداک گفت: یکی از درخواست‌های اصلی ما از ایرانداک طراحی آزمایشگاه‌های حکمرانی است. بعد از آن پویایی‌شناسی سیستم‌هاست، یعنی مسایل کلیدی را شناسایی کنیم. در ادامه وی با اشاره به سامانه همانندجو اضافه کرد: تحلیل داده‌ها مسئله دیگر برای همکاری با ایرانداک است. باید جلوی کسب و کار سایه‌نویسی گرفته شود. اگر بخواهیم حکمرانی مبتنی بر شواهد داشته باشیم ایرانداک می‌تواند کمک بزرگی به ما کند. در پایان نشست دکتر محمدجواد ارشادی، معاون پژوهش و آموزش ایرانداک، اضافه کرد: ایرانداک در حوزه سیاست‌گذاری‌های مرتبط با آئین‌نامه نظام ارتقای مرتبه اعضای هیئت علمی، پیشنهادات خود را به شورا ارائه خواهد داد.
 گفتنی است معاون و مدیران ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی از آزمایشگاه تعامل انسان و ماشین روبوداک و آرشیو ملی پایان‌نامه‌ها و رساله‌‌ها بازدید کردند.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7