رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با تأکید بر حرکت در مسیر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، گفت: تمدن نوین اسلامی جز با وحدت امت اسلامی محقق نمیشود.
جمعی از هیأت علمای اهل سنت نپال در جریان سفر به کشورمان، صبح امروز (۴ خردادماه) ضمن حضور در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با حجتالاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانیپور، رئیس این سازمان دیدار و در باره راههای نشر و ترویج بیش از پیش دین مبین اسلام، گفتوگو کردند.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور در سخنانی ضمن ابراز خوشحالی از حضور بین علمای اهل سنت نپال، صله رحم را یکی از سفارشات موکد دین اسلام دانست و گفت: مسلمانان با یکدیگر برادرند و ما شما را از برادران دینی خود میدانیم.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بر ضرورت معرفی اسلام واقعی در جهان تأکید کرد و گفت: متأسفانه رسانههای غربی به دنبال مخدوش کردن چهره دین مبین اسلام و ایران اسلامی هستند، اگر مسلمانان پایبند به مسائل دین باشند، استکبار بر آنها مسلط نمیشوند.
وی با اشاره به قرار گرفتن در آستانه ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) افزود: این ایام نیز جلوهای از حضور باشکوه مردم متدین ایران اسلامی از اقصی نقاط کشور است.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی، دین مبین اسلام را دوباره احیا کرد، اظهار داشت: مردم ایران بار دیگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید میثاق کرده و بر حفظ و پاسداری از ارزشها و آرمانهای امام راحل تأکید میکنند.
وی در ادامه سخنانش، به الزامات تحقق تمدن نوین اسلامی در اندیشه مقام معظم رهبری اشاره و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شکلگیری تمدن نوین اسلامی را در بیانیه گام دوم به عنوان آرمان انقلاب اسلامی متذکر شدهاند و این مهم با شکلگیری امت اسلامی و در سایه تقریب محقق میشود.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: حرکت در مسیر بیانیه گام دوم برای تحقق وحدت اسلامی و شکلگیری امت و تمدن نوین اسلامی خواهد بود. تا زمانیکه امت اسلامی شکل نگیرد، تمدن اسلامی هم نخواهیم داشت.
حجتالاسلام والمسلمین ایمانیپور همچنین، به اهم فعالیتهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در عرصه بینالملل اشاره کرد و افزود: این سازمان متولی فعالیتهای فرهنگی ایران در خارج از کشور است که در راستای آن به احیا و گسترش تفکر و معارف اسلامی در جهان به منظور احیای تمدن اسلامی میپردازد.
وی ترویج فرهنگ قرآنی، آموزش مفاهیم و تفاسیر قرآن، تدبر در قرآن، تقریب و وحدت علمای جهان اسلام، گفتوگوهای فرهنگی و دینی، آموزش زبان فارسی و همکاریهای دانشگاهی را از دیگر برنامههای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج از کشور برشمرد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان مؤلفههایی از اخلاق اجتماعی پیامبر اکرم(ص)، گفت: اخیراً متوجه شدهایم، دین مبین اسلام مورد استقبال جامعه نپال قرار گرفته است. آن چیزی که موجب اتفاق این مهم شده، اخلاق نیکو و سلوک دینی شماست.
وی در پایان سخنانش، تأکید کرد: گفتوگوهای عالمانه مقدمهای برای تشکیل امت واحده اسلام است؛ امیدواریم با وحدت و همدلی، دستاوردهای خوبی در راستای شکوفایی تمدن نوین اسلامی داشته باشیم.
در ادامه این دیدار، مفتی محمد ابوبکر صدیقی الدین مسلم، مدیر دارالافتاء والقضا مسجد جامع نپالی در سخنانی، از ارتقای سطح همکاریها با جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد.
مفتی سنجور مصنوری ابن سلامت میان، امام جمعه مسجد جامع نپالی نیز در سخنان خود، اظهار داشت: ما در کشورهای بسیاری حضور یافتیم، اما عشق به اسلام در بین مردم ایران به گونهای دیگر و شایسته موج میزند.
وی افزود: همه مسلمانان و علمای اسلام باید برای وحدت امت اسلامی تلاش کنند و ما علاقهمندیم سبک زندگی اسلامی را در نپال گسترش دهیم.
امام جمعه مسجد جامع نپالی اظهار داشت: اگر امت اسلامی زیر یک پرچم واحد گردهم جمع شوند، خواهیم دید که همه مسائل حل خواهد شد و اسلام واقعی ترویج مییابد.
قاری محمد حسین حلوایی، مؤسس بزرگترین مدرسه قرآنی دخترانه در کشور نپال هم در این دیدار، خواستار توسعه همکاریهای فرهنگی و دینی بین دو کشور شد و گفت: ما تمایل داریم زبان فارسی را در مدارس نپال آموزش دهیم.