کد خبر: 19082| تاریخ انتشار: چهارشنبه ، ۱۷ آذر سال ۱۴۰۰ | ساعت ۱۳:۱۰:۰ | تعداد بازدید: ۱۰۱۱

جبلی در دیدار با دانشجویان تاکید کرد: صدا و سیما روابط عمومی هیچ دستگاهی نیست اما تریبون نظام است.
اولین دیدار پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما با نمایندگان جنبش ها و تشکلات دانشجویی ظهر امروز در سالن همایش های دانشگاه صدا و سیما برگزار شد؛ پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در این دیدار گفت: بسیاری از دانشجویان در توصیف رسانه ملی مطالبی را بیان کردند، اما بهترین توصیف را رهبر انقلاب بیان فرمودند: صدا و سیما چهار جایگاه آسایشگاه، دانشگاه، قرارگاه، آوردگاه جامعه است.
رئیس رسانه ملی گفت: رسانه ملی رسانه مردم است. وقتی رسانه ملی را رسانه مردم می‌دانیم، دوره جدید را بازگشت به جمهور و بازگشت به مردم می‌دانیم. در نظام اسلامی، مردم و نظام اسلامی و حکومت اسلامی از هم قابل تفکیک نیستند؛ در صدر اسلام هم مردم و نظام اسلامی یکی بوده اند. لذا رسانه ملی، رسانه مردم و برآمده از جمهوریت و اسلامیت نظام است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بر این اساس هیچ ترس و واهمه‌ای نداریم، رسانه ملی را تریبون حکومت اسلامی برآمده از انقلاب اسلامی، رای مردم و خون شهدا معرفی کنیم.
پیمان جبلی گفت: رسانه ملی روابط عمومی دستگاه ها نیست؛ همه باید باور کنند صدا و سیما روابط عمومی هیچ دستگاهی نیست، اما با افتخار تریبون نظام جمهوری اسلامی است.
جبلی گفت: صدا و سیما تریبون همه مردم است هم کسانی که به آقای رییسی رای دادند، هم کسانی که نقد دارند. آن مردمی هم که روز تشییع سردار سلیمانی خیابان‌های ایران را پر کردند؛ ممکن است به همه چیز نقد داشتند، اما به سردار سلیمانی افتخار کردند و اشک ریختند. ما وامدار  و امانت دار همه مردم هستیم حتی اگر به ما نقد داشته باشند.
رئیس رسانه ملی درباره عبارت رهبر انقلاب درباره قرارگاه بودن صدا و سیما گفت: رهبر انقلاب بارها از قرارگاه بودن رسانه ملی سخن گفته اند؛ از دیدگاه ایشان، صدا و سیما قرارگاه خط مقدم جنگ نرم است. 
رئیس رسانه ملی به دانشجویان گفت:  در تمام جلسات گفته ام،  تک‌تک شما دانشجویان مسئولیت شرعی دارید به قرارگاه فرهنگی نظام کمک کنید. البته از این بابت خدا را شکر می‌کنیم که مطالبه دانشجویی برای حرکت در مسیر آرمان های انقلاب وجود دارد. 
جبلی درباره سیاست های جدید خبری رسانه ملی گفت: در اتفاق زلزله هرمزگان، رادیو استان ۲۴ ساعته اطلاع رسانی می‌کرد. در شبکه خبر هم اطلاع رسانی می‌شد؛ یکی از مسئولان گفت چرا اینقدر شلوغش کردید، گفتم سال پیش در شب یلدا زلزله در تهران آمد، هیچ اتفاقی هم نیفتاد، اما کلی اطلاع رسانی شد چرا شهروندان شهرستان های دور از مرکز چنین توجه ای را نبینند.
رئیس رسانه ملی درباره پوشش اخبار اصفهان گفت: در  طول دورانی که کشاورزان از کم آبی آسیب دیده بودند و هیچ منبع درآمدی نداشتند، زندگیشان به خاطر بی تدبیری مسئولان متلاشی شده بود، این در حالی بود که بسیاری از آنان قشر متدین و پدر شهید بودند، بنابراین وظیفه داشتیم اخبار را پوشش بدهیم. البته مردم یزد، چهارمحال و بختیاری و خوزستانی هم همینطور هستند. ما این‌ها را هم پوشش دادیم، حقشان و مطالبه‌شان بود. ما این سیاست خبری را هم در ماجرای بنزین هم دنبال کردیم. صادقانه گفتیم حمله سایبری است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره پوشش اخبار پمپ بنزین ها گفت: ما به رسانه های غربی این اجازه را ندادیم، آن‌ها روایت اتفاق را به دست بگیرند و به دروغ پردازی بپردازند و بگویند چون قرار است بنزین گران شود این اتفاق رخ داده است. 
رئیس سازمان صدا و سیما گفت: در صداوسیما حدود ۳۰ هزار کارمند و ۱۲ هزار بازنشسته داریم. حدود ۵۰ هزار نفر هستند که مشکلات عدیده در حوزه حقوقشان دارند.  از طرف دیگر تولیدات صدا و سیما نیاز به منابع مالی دارد و اکنون هم از استقلال مالی عقب افتاده‌ایم. البته برای این مشکل راهکار داریم و به دنبال درآمدزایی سالم غیر از آنتن فروشی هستیم. البته  قبول دارم گاهی  آگهی های  بازرگانی کارکرد ضد فرهنگی پیدا می کنند، ضمن اینکه بخشی از اینها به اقتصاد ملی کمک می‌کند.
وی در خصوص ورود ساترا به شبکه نمایش خانگی و تعارض آن با کارکرد صداوسیما گفت: در جمهوری اسلامی ایران و در قانون اساسی یک صداوسیما داریم. از این جهت کار ویژه تلویزیون در همه جای دنیا فیلمسازی یا سریال‌سازی است. سریال‌سازی در همه جای دنیا وظیفه تلویزیون است. بر این اساس هر کار نمایشی در خارج از صداوسیما حتماً باید تحت نظارت صداوسیما باشد. البته تلاش می‌کنیم با نیرو‌ها و مجموعه‌های خارج از صداوسیما که اقدام به تولید سریال می‌کنند جلساتی داشته باشیم و خود را رقیب آنها نمی دانیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره تعلیق ۱۵ سریال گفت: در روز‌های ابتدایی شروع فعالیتم به عنوان رئیس رسانه ملی از همکاران خواستم که کنداکتور پخش سریال‌های رسانه ملی را به من بدهند و تلاش کردم آنچه را که به نظر می‌رسد با دغدغه‌ها تعارض دارد در مسیر اصلاح بیندازیم. 

منبع:خبرگزاری صدا و سیما

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7