از سوی هیئت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی حکم ریاست کمیته دستگاهی دانشگاه صدا و سیما به دکتر اسفندیاری رئیس این دانشگاه اعطا شد.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حکم ریاست کمیته دستگاهی دانشگاه صدا و سیما، از سوی حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه رئیس دبیرخانه هیئت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی به دکتر شهاب اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا و سیما تقدیم شد.
در ابتدای جلسه دکتر اسفندیاری ضمن خیر مقدم به دکتر مسگر، از زحمات دکتر خسروپناه، رئیس دبیرخانه هیئت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره به دلیل پذیرفته شدن پیشنهاد دانشگاه صدا و سیما برای شرکت در فعالیتهای این هیئت و فراهم نمودن مقدمات کار، تقدیر و تشکر کرد.
رئیس دانشگاه صدا و سیما، در ادامه نشست به فعال شدن اعضای هیئت علمی و معاونت پژوهشی دانشگاه در عرصهی برگزاری نشستهای تخصصی در زمینه نظریهپردازی در حوزههای مختلف رسانه اشاره کرد و گفت: در سال جاری دانشگاه صدا و سیما با برگزاری دو همایش «رسانه ملی و تبلیغات بازرگانی» و «رسانه و مکتب سلیمانی» و برپایی دهها نشست تخصصی تجربه خوبی در برگزاری کرسیهای ترویجی تخصصی کسب کرد که گنجینه با ارزشی در کارنامهی دانشگاه صدا و سیما محسوب میشود.
وی افزود: دانشگاه صدا و سیما امسال در زمینهی علوم نوین و میان رشتهای رسانه نیز نشستهای تخصصی با دانشگاه صنعتی شریف برگزار کرد.
دکتر اسفندیاری در این نشست به توفیقات دانشگاه صدا و سیما در اخذ مجوز برای پذیرش دانشجو در سه رشتهی جدید تحصیلات تکمیلی برای اولین بار در ایران اشاره کرد که میتواند زمینه ساز نظریه پردازی در حوزههای نوین باشند.
در ادامه جلسه، دکتر مسگر معاون حمایت و گفتمانسازی دبیر هیئت حمایت از کرسیهای ترویجی و نظریهپردازی، نقد و مناظره بر ظرفیت دانشگاه صدا و سیما برای برگزاری کرسیهای ترویجی و نظریهپردازی در زمینهی هنر و دیگر رشتهها از جمله علوم ارتباطات تأکید کرد.
دکتر مسگر با بیان این که وظیفه ی هیئت حمایت ازکرسیهای ترویجی و تخصصی، حمایت از ایدههای نو در حوزه علوم انسانی، معارف دینی و هنر است، گفت: رسیدن به نتیجه مطلوب جز با تشریک مساعی، هم افزایی، تعامل، همکاری و برنامه ریزی دانشگاه ها میسر نخواهد شد.
ایشان در ادامه جلسه، فرآیند برگزاری کرسی های ترویجی و تخصصی را برای حاضران توضیح داد.
دکتر مسگر به انواع کرسیها اشاره کرد و گفت: دو نوع کرسی در آیین نامه وجود دارد «کرسی ترویجی و کرسی تخصصی» که در کرسی ترویجی هدف بسط و گسترش فضای گفتگوی علمی است و نوع دیگر کرسیهای تخصصی یعنی نظریه پردازی. بر این اساس در نظریه پردازی ارائه نظريه علمي جديد كه محصول مطالعه و پژوهش روشمند و برخوردار از وجاهت و سطح علمي لازم بوده و داراي مبانی، فرضیه و دلائل كافي و ساختار علمي منطقي باشد، مد نظر است و هدف از برگزاری آن ارائه نظریه جدید در دنیای علوم است. در واقع در کرسیهای نظریه پردازی یک صاحب نظر میخواهد حرف جدیدی بزند.
در پایان جلسه دکتر مسگر حکم دکتر اسفندیاری به عنوان رئیس کمیته دستگاهی دانشگاه صدا و سیما را با امضای حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه رئیس دبیرخانه کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی به ایشان تقدیم کرد. همچنین مقرر شد دانشگاه صدا و سیما پیشنهادهای خود را برای برگزاری کرسیهای ترویجی و نظریهپردازی ارائه کند.