کد خبر: 10081| تاریخ انتشار: دوشـنـبه ، ۱۴ بهمن سال ۱۳۹۸ | ساعت ۱۶:۹:۰ | تعداد بازدید: ۴۰۶۵

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده و مسئول کارگروه زنان و خانواده دهه فجر انقلاب اسلامی برنامه های این کارگروه را به مناسبت دهه فجر تشریح کرد.
زهرا آيت اللهی رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده امروز در نشست خبري پيرامون برنامه های كارگروه زنان و خانواده همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی که در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: در ايام دهه فجر، نشست های تبیینی با هدف بصیرت افزایی توسط بسيج خواهران در سراسر كشور برگزار مي شود.
 وي افزود: نهاد رهبری در دانشگاه ها نيز بنا دارد در ايام الله دهه فجر، نشست و يا همايشی براي دختران دانشجو برگزار كند.
آيت اللهی تصريح كرد: نمايندگان قوه قضاييه در اين كميته نيز گزارش داده اند و در حال رايزنی برای برگزاری مراسمی در ايام دهه فجر و يا هفته بزرگداشت زن براي زنان زندانی هستند.
وي يادآور شد: بعد از انقلاب اسلامی شاهد پيشرفت مستمر امور زنان و خانواده هستيم. بعد از انقلاب دو مسئله مطرح شد چراكه نظام مردم مدار، دين محور روی كار آمد و ابعاد آن در بحث زنان، خانواده و كودكان تغييراتی ايجاد كرد و مثلا طرح حمايت از زنان مطرح شد و علاوه بر اينكه در قانون به اين موضوع پرداخته شد بندهای بسياری در سياست های كلان كشور نيز به موضوعات زنان اختصاص يافت.
مسئول كارگروه زنان و خانواده دهه فجر انقلاب اسلامی اضافه كرد: بعد از انقلاب، در قوای قضاييه و مجريه معاونت های زنان تشكيل شد و در نهادهای تاسيسی بعد از انقلاب مانند بسيج و حوزه های علميه و نهاد رهبري در دانشگاه ها و ساير مراكز معاونت های زنان برای حمايت از اين قشر تاسيس شده است.
وي افزود: بعد از انقلاب اسلامی برای آموزش زنان و دختران تلاش های زيادی شد چنانچه هم اكنون ٩٨درصد دختران در تحصيلات ابتدايی تحصيل می كنند و مدارس متنوعی در كشور داريم مانند مدارس عشايری و روستايی تا دختران تحصيل كنند.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده افزود: بعد از انقلاب دختران در رشته های محتلف ورزشي  ١٨٣ مدال جهانی دريافت كرده اند كه قابل تقدير است.
 آيت اللهی گفت: بعد از انقلاب نيز انجمن اوليا و مدارس تاسيس شد و گرايش های ويژه زنان و خانواده در مدارس راه افتاده است و حمايت های ويژه از تحصيل زنان مي شود.
مسئول كارگروه زنان و خانواده دهه فجر انقلاب اسلامی ادامه داد: نهضت سواد آموزی بعد از انقلاب اقدامات فراوان و شايسته ای داشته و جوايز فراوانی دريافت كرده است از جمله در سال ٦٩جايزه از يونسكو گرفته و سال ٨٢جايزه ايسسكو را گرفته است و در سال ٢٠١٨يونسكو به اين نهضت جايزه ای برای استفاده از فضای آموزشي برای آموزش زنان اهداكرده است.
وی با اشاره به افزايش تعداد زنان در عرصه تحصيلات تكميلی بعد از انقلاب اظهارداشت: تعداد ورودی دانشجوی زن به دانشگاه ها بيش از ٥٠ درصدرسيده است و زنان زيادی در هيئت علمي دانشگاه های كشور و مراكز آموزش عالي حضور دارند.
آيت اللهی گفت: بعد از انقلاب ٣٦دانشگاه و مراكز آموزش عالی زنان در كشور شكل گرفته است و ٣٠٠ دختر در بنياد ملي نخبگان جايزه گرفته اند.
وي خاطرنشان كرد: آستان قدس و شورای عالي انقلاب فرهنگي بعد از انقلاب؛ فعاليت های علمي بسياری را در بخش زنان و خانواده انجام مي دهند.
آيت اللهی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش بهداشت زنان پس از انقلاب اسلامی عنوان كرد: در سلامت مادران نوزادان و كودكان اقدامات فراواني شده است و بيمارستان هاي ويژه زنان ايجاد شده و هم اكنون ٥بيمارستان ويژه زنان در تهران داريم.
مسئول کارگروه زنان و خانواده  دهه فجر تاكيدكرد: رتبه ٤ جهان در حوزه درمان ناباروری را داريم و ٨٤مركز درمان ناباروری در كشور داريم.
وی افزود: پس از انقلاب اسلامی، بخش ورزش زنان ايران در سطح منطقه و جهان خوش درخشيده است و مدال آوران بسياري داريم و زنان با حجاب در مراسم ورزشي جهاني حاضر مي شوند.
آيت اللهی گفت: به برکت انقلاب اسلامی در قوه قضاييه قوانين حمايتي فراواني از زنان و خانواده در دستور كار قرار گرفته است. مثل لايحه حمايت از خانواده و لايحه حمايت از كودكان و نوجوانان را داشتيم. هم اكنون از دو هزار زن در دادگستری ها برای حمايت از حقوق زنان استفاده می شود. در سازمان حمايت از زندانيان نيز برنامه هاي بسياری برای حمايت از زنان داريم.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان و خانواده تاكيد كرد: برنامه های زيادي براي سواد و حرفه آموزی زنان زندانی بعد از انقلاب اجرايي شده است؛ دادگاه ويژه اطفال  را داريم و اين يكي  از اقدامات بزرگ بعد از انقلاب اسلامی است.
وی افزود: امروز شاهد رشد مشاركت سياسی زنان هستيم چنانچه شاهد حضورشان در راهپيمايی ها و تظاهرات هستيم و حضور زنان در انتخابات را جدی مي بينيم. زنان براي قبول مسئوليت در شوراها و مجلس آمادگي دارند و همچنين حضور زنان در امور خيرين مدرسه ساز و كمك به سيل و زلزله زدگان را شاهد هستیم.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7