کد خبر: 4754| تاریخ انتشار: چهارشنبه ، ۲۶ تیر سال ۱۳۹۸ | ساعت ۱۰:۱۵:۰ | تعداد بازدید: ۶۴۹۱

دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، در آیین رونمایی از دو دستاورد هنری این معاونت، در زمینه «تولید مجموعه پویانمایی» و «تولید مجموعه استندآپ کمدی» با محوریت موضوعی اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی، گفت: امروزه تعامل خوبی بین وزارت علوم، سایر دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها، در جهت ورود عالمانه به بحث آسیب‌های اجتماعی ایجادشده است.
دکتر غفاری در حاشیه این رونمایی، به اهمیت موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: در چند سال گذشته با ورود دانشجویان دانشگاه‌ها و اهتمام نهادهایی همچون سازمان اجتماعی وزارت کشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر، شاهد فعالیت‌های گسترده‌ای درزمینهٔ پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به‌خصوص در مبحث مواد مخدر بوده‌ایم.
وی افزود: سازمان امور دانشجویان نیز درزمینهٔ ارائه خدمات مشاوره ای و راه اندازی کانون‌های دانشگاهی فعالیت قابل توجهی را در دانشگاه‌ها داشته است.
معاونت فرهنگی و اجتماعی نیز در چارچوب وظایف و مأموریت های خود با رویکرد پیشگیرانه اقدامات مؤثری داشته است که تولید همین مجموعه های هنری که با مشارکت عناصر دانشگاهی صورت گرفته از جمله آنهاست.
وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به زمینه های موجود و نیز ظرفیت نهادها و مجموعه های فرهنگی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی از جمله گروه های دانشجویی، بتوان در راستای افزایش تعاملات با سازمان های مسؤل در این زمینه نسبت به کاهش اثرات سوء آسیب های اجتماعی در محیط های دانشگاهی گام برداشت.
در ادامه دکتر رضا محبوبی، معاون سازمان امور اجتماعی وزارت کشور با تقدیر از تلاش‌ها و اهتمام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: هم معاونت فرهنگی و اجتماعی و هم سازمان امور دانشجویان، راهکارهای موفقی در کنترل و کاهش آسیب اجتماعی در دانشگاه‌ها ارائه کرده‌اند و ما معتقد هستیم که وزارت علوم باید پیش‌قراول جریان پیشگیری در دانشگاه‌ها باشد و مداخلات پیشگیرانه‌ای را در جامعه دانشگاهی به انجام رساند. بنابر این ما بیشتر منتظر شیوه‌های نو و خلاقانه در مداخلات پیشگیرانه هستیم.
سردار محمد مسعود زاهدیان، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا نیز ضمن در سخنانی با تشکر از تلاش‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در مبارزه با مواد مخدر در دانشگاه‌ها گفت: در دانشگاه‌ها باید متناسب با سطح تهدیدات، برنامه‌ریزی و اجرا شود زیرا در غیر این صورت تبعات خطرناکی خواهد داشت. خوشبختانه وزارت علوم، قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مؤثری در اجرای برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارد که یکی از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها می‌تواند برگزاری جشنواره‌هایی در این خصوص باشد که تولید محتوای پیشگیرانه را در سطح جامعه توسعه دهد.
وی خاطرنشان کرد: مشاوران پلیس آمادگی لازم جهت ارائه مشورت به دانشجویان در دانشگاه‌ها و فعال‌سازی ذهن دانشجویان نسبت به خطرات دارند.
وی هم فکری و حمایت از مجموعه‌های هنری که بتواند قدرت "نه‌گفتن" را به دانشجویان آموزش دهد، را ازجمله اقداماتی دانست که نیروی انتظامی می‌تواند در آن با حوزه فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم همکاری کند.
همچنین در پایان این نشست از مجموعه ۱۵ قسمتی استندآپ کمدی با عنوان «آسیب های خوردنی» و نیز مجموعه ۱۵ قسمتی پویا نمایی تحت عنوان «حکایات کشیدنی» که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی و با بهره گیری از ظرفیت های جامعه هنری دانشگاهی تولید گردیده، رونمایی شد.
گفتنی است مجموعه استندآپ کمدی آسیب های خوردنی به کارگردانی افشین جعفری خواه و محمدامین فروزش و مجموعه حکایات کشیدنی به تهیه کنندگی مهرداد محتشمی و کارگردانی آیت نادری تولید و آماده عرضه شده است.
منبع: وزارت علوم

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7