کد خبر: 14638| تاریخ انتشار: یـک شنبه ، ۳۰ شهریور سال ۱۳۹۹ | ساعت ۱۴:۴۶:۰ | تعداد بازدید: ۲۸۱۰

جلسه شورای دانشگاه محقق اردبیلی به ریاست دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی و با حضور معاون حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر علی‌اکبر مسگر معاون حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه شورای دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بر اساس سیاست چابک سازی دبیرخانه، شوراهای تخصصی کرسی‌ها به دانشگاه‌ها واگذار شده است، گفت: در همین راستا کرسی علوم رفتاری به دانشگاه شهید بهشتی، کرسی علوم اجتماعی به دانشگاه علامه طباطبایی، کرسی علوم عقلی به پژوهشگاه علوم انسانی، کرسی علوم نقلی به پژوهشگاه علوم فرهنگ اسلامی و کرسی هنر، معماری و شهرسازی به دانشگاه هنر تهران واگذار شده است.
وی هدف از این تفویض را آزادی بیان و بالا بردن کیفیت کرسی‌ها عنوان کرد.
دکتر مسگر ضمن ارائه پیشنهاد برگزاری کرسی‌های علمی ترویجی، متناسب با نیازهای استان توسط دانشگاه‌ها، افزود: این ایده در دانشگاه یزد اجرا شده و از سازمان‌های شهری مثل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و شهرداری هم عضو کمیته هستند. با این کار دانشگاه‌ها می‌توانند از حمایت دستگاه‌های اجرایی نیز برخوردار شوند.



دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به کسب رتبه اول این دانشگاه در گروه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جشنواره شهید رجایی استان، گفت: این موفقیت حاصل تلاش ارزنده حوزه‌های مختلف دانشگاه است.
وی با اشاره به اعلام نتایج کنکور سراسری سال ۱۳۹۹، افزود: کسب رتبه اول کشوری گروه آزمایشی علوم تجربی توسط فرزند خانواده سیدشنوا و نوشیار مایه افتخار دانشگاه است.
حبیبی با اشاره به افزایش چشمگیر برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی در دانشگاه محقق اردبیلی طی سال‌ها اخیر، ادامه داد: در دانشگاه محقق اردبیلی چهار کرسی در سال ۱۳۹۶، چهار کرسی در سال ۱۳۹۷ و ۲۲ کرسی در سال ۱۳۹۸ برگزار شده که امیدواریم روزبه‌روز بر کمیت و کیفیت این کرسی‌ها افزوده شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این دانشگاه در آخرین رتبه‌بندی تایمز در میان دانشگاه‌های کشور رتبه هفتم را کسب کرده است، تصریح کرد: علاقه‌مند هستیم در عرصه کرسی‌های نظریه‌پردازی نیز سرآمد دانشگاه‌های کشور باشیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالله حسنی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه افراد مختلف باید در حوزه تخصصی خود ورود پیدا کرده و نظریه ارائه دهند، گفت: برخی از اساتید نظر و ایده خوبی دارند که باید در خصوص نحوه ورود آنها به این حوزه اطلاع‌رسانی و راهنمایی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه ۱۲۰ مدرس مجوز دار دروس معارف در استان اردبیل مشغول فعالیت هستند که می‌توان از ظرفیت آنها در این حوزه به نحو احسن استفاده کرد، افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان آمادگی همکاری در این حوزه را دارد؛ بطوریکه بخشی از مباحث ضیافت اندیشه و دانش‌افزایی خود را در این راستا سپری کند.
دکتر علی خالق خواه مسئول دبیرخانه کمیته دستگاهی حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره دانشگاه محقق اردبیلی ضمن ارائه گزارش اهم اقدامات این دبیرخانه، گفت: بیشتر کرسی‌های ما در حیطه علوم انسانی و معارف است؛ با این حال همکاران سایر دانشکده‌ها نیز در حوزه علوم انسانی مشارکت دارند.
وی با اشاره به مشوق‌ها و بسته‌های حمایتی از محل گرنت پژوهشی و معادل‌سازی هر کرسی با یک الی دو مقاله علمی پژوهشی و دو کرسی با یک مقاله JCR یا WOS، بر افزایش برگزاری کرسی‌های علمی ترویجی در دانشگاه محقق اردبیلی تأکید کرد.



به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی حکمی از سوی دکتر عبدالحسین خسروپناه رئیس دبیرخانه هیات حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان رئیس کمیته دستگاهی این دانشگاه منصوب شد.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7