پنجمین نشست سراسری رؤسای دانشکدههای الهیات و معارف اسلامی کشور در دانشگاه علامهطباطبائی برگزار شد.
اصلاح ساختار شورای تحول علوم انسانی با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اساتید دانشگاه علامه طباطبایی مورد بررسی قرار گرفت.
عبدالله معتمدی بیان کرد: بر اساس تجربیاتی که در فضای دانشگاهی داریم، رسالههای ما کمتر مسئلهمحور و بر اساس نیازهای جامعه هستند. لذا باید دستگاههای اجرایی پیشنهادهای خود را ارائه دهند و رسالههای دکتری بر اساس آنها تدوین شوند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: رسیدن به کرسی نظریه پردازی کار سختی است و نیازمند متخصصان است.
رییس دانشگاه علامه طباطبائی با تاکید بر اینکه دانشجویان نیازمند مطالعه و آگاهی بیشتر هستند، گفت: دانشجویان باید مسائل و شرایط امروز کشور را درک کنند و متقابلا مسوولان نیز باید با مشارکت دادن دانشجویان در حل و فصل مسائل و مشکلات کشور، از ظرفیت و توانایی بالقوه آنها استفاده کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ، قدرت نرم دشمن برای ما مسئله ایجاد کرده است، گفت: برای تقویت فرهنگ و اقتدار فرهنگی باید کار همه جانبهای صورت گیرد.
رئیس دانشگاه علامه گفت:در راستای تحول در علوم انسانی، به روزرسانی برنامه های درسی و سرفصل ها در حوزه علوم انسانی و کارآمدی و بومی سازی پژوهش ها در دستور کار دانشگاه قرار دارد.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: نیازمند یک چشم انداز تحولی برای دانشگاه علامه هستیم تا براساس آن چشم انداز خود را مشخص کنیم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دانشگاه علامه تبدیل به مرکز نظریه پردازی بر اساس اندیشههای بومی شده است این دانشگاه دیگر، مقلّد اندیشههای وارداتی از سراسر دنیا نیست.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه هیچ دانشجویی در این دانشگاه به دلیل فعالیت سیاسی اخراج نشده و پرونده سیاسدی ندارد، گفت: سالیانه حدود ۴۰ تا ۵۰ دانشجو به دلیل مسایل آموزشی امکان تحصیل در دانشگاه را از دست می دهند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اساتید این دانشگاه با عضویت در بسیج اساتید موفق به ارائه ۱۴ پروژه پژوهشی درباره حل مسئله کرونا شدند.
رئیس دانشگاه عللامه طباطبایی با بیان اینکه هر زمانی که دولت از پتانسیل دانشگاه ها استفاده کرده موفق، بوده است،گفت: اکنون نیازمند آن هستیم که موانع توسعه تجارت خارجی برداشته شود.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir