حجتالاسلام پارسانیا به بررسی مباحث پیرامون علم دینی و چالشهای آن پرداخت و تأکید کرد که علم دینی بر پایه فلسفه اسلامی قابل تبیین است.
حجتالاسلام و المسلمین پارسانیا گفت: الگوی حکمرانی در ملت حکمرانیای نیست که بر اساس واقعیت موجود سازماندهی شده باشد البته اگر که ملت می خواهد تحقق و عینیت پیدا کند باید جمع و جامعه و گروهی این غرض و مقصد و تسلیم شدن نسبت به حقیقت و ایمان در آنها وجود داشته باشد؛ حکمرانی زمانی بروز و ظهور پیدا میکند که سطحی که حکم میدهد به اجرای قانون بپردازد.
همایش الگوی حکمرانی اسلامی-ایرانی پیشرفت با بهرهگیری از تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر در فرهنگستان علوم برگزار شد. این نشست با حضور اندیشمندان و صاحبنظران برگزار شد و مباحثی پیرامون مفهوم علم، فلسفه علوم انسانی، و جایگاه آن در حکمرانی اسلامی-ایرانی مطرح شد.
همایش حکمرانی دینی و سیاستگذاری علم و فرهنگ مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی امروز (پنج شنبه 8 آذرماه) با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر محمدرضا مخبردزفولی رئیس فرهنگستان علوم و دکتر سعیدرضا عاملی رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی، حجتالاسلام و المسلمین احمد واعظی در سالن همایش شیخ طوسی دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار شد.
نشست علمی « مناسبات و ارتباطات شورای عالی انقلاب فرهنگی و حوزه های علمیه» در دبیرخانه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می شود.
نشست تخصصی با محوریت بررسی مناسبات میان اقتصاد دانشبنیان و امتداد فناوریها و نوآوریهای اجتماعی مسلمین، به همت شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و به مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل این شورا، با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه برگزار میشود.
نشست تخصصی «مناسبات دین و حکمرانی خانواده» با محوریت سیاستگذاری دینی و به مناسبت چهل سالگی شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار میشود.
یکصد و شصت و دومین جلسه مجمع شورای تخصصی حوزوی به ریاست حجتالاسلام والمسلمین پارسانیا، روز شنبه، ۲۸ مهرماه ۱۴۰۳، با حضور اعضای این شورا در قم برگزار شد.
نمایندگان شورای عالی حوزههای علمیه در "شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی" انتخاب شدند.
«تبیین فرآیند نحوه تامین ابعاد دینی برنامه ها و دستورهای دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در مجمع شورای تخصصی حوزوی»در یکصد و پنجاه و هشتمین جلسه مجمع شورای تخصصی حوزوی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین دکتر واعظی برگزار شد.
هویت سازی هایی که توسط شهادت در جامعه توسعه می یابد ، هم اکنون ابعادی فراملی گرفته و فراتر از کشور، تاثیر گذار است که این موضوع ریشه در هویت فرهنگی جهان اسلام و در نقطه مقابل آن چیزی است که در جهان مدرن در قالب سکولاریسم در حال رخ دادن است.
نشست راهکارهای گسترش مشارکت تخصصی و اقدامات قرارگاهی حوزویان با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس شورای تخصصی حوزوی برگزار شد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir