حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی میگوید: اینکه از دل فلسفه اجتماعی و فلسفه تاریخی که در دیدگاه علامه طباطبایی هست یک فلسفه آفرینش استخراج میآید، به این معناست که بحث فراتر از فلسفه تاریخ است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر اینکه بیش از علم به عقل نیاز داریم، گفت: عقلانیت در کنار علم و تربیت لازمه آموختن مهارتهای زندگی است.
رییس دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر لزوم مشارکت اعضای هیات علمی در پیشبرد برنامههای دانشگاهها، گفت: بهبود بهرهوری با جلب مشارکت، ایجاد انگیزه بین اعضای هیات علمی، گروه های آموزشی و دانشجویان محقق خواهد شد.
ستاد خانواده و زنان دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی طی پیامی درگذشت سرکار خانم منصوره روزبه(طباطبایی) همسر مرحوم علامه طباطبایی (ره) را تسلیت گفت.
رئیس جمهوری، ایران را مهد فلسفه و علوم عقلی در جهان دانست و اظهار کرد: باید نقش نگاه های بلند را در تمدن سازی و جامعه سازی قرآنی که از نقش بسیار ارزشمندی برخوردار است، مورد توجه قرار دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در یادداشتی علامه طباطبایی را الگویی علمی و اخلاقی دانست و تاکید کرد: علامه طباطبایی دغدغه کشف حقیقت را داشت و پیگیری میکرد و از دیگران استفاده میکرد. از طرفی دغدغه مهم دیگر ایشان پاسخ به شبهاتی بود که از سوی جریانهای فکری غرب مطرح بود.
رهبر انقلاب اسلامی فرمودند: امروز ما نیازمند پایگاه فکری تهاجمی هستیم که پاسخگوی نیازهای روز و شبهات باشد و این کار را باید از مرحوم علامه طباطبایی یاد بگیریم.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سومین هم اندیشی علوم عقلی با موضوع انسان شناسی از دیدگاه علامه طباطبایی (ره) 10 مبنای فکری انسان شناسی قرآنی این علامه بزرگ را معرفی کرد.
چهارمین کرسی از سلسله کرسیهای ترویجی «علامه طباطبایی، حکمت عملی و علوم انسانی» با عنوان «مناسبات عقل و حکمت (عملی و نظری) نزد علامه طباطبایی» در روز پنجشنبه 10 شهریور ساعت 9 صبح به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود.
علامه طباطبایی بخش وسیعی از علوم اش معیاربود/ فلسفه رییس علوم است
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برهان صدیقینی که در کلام و آثار علامه طباطبایی نوشته و تقریر شده از مباحث مهم و تعیین کننده است.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور اظهار کرد: پس از نگارش تفسیر المیزان شاهد یک نقطه عطف تاریخی هستیم و اندیشه دینی و آیات قرآنی به مصاف پرسشهای نو آمد و علامه طباطبایی با بهرهگیری از پرسشهای جدید، ظرفیتهای ارزشمندی را از خود نشان داد و با بهره بردن از آیات قرآن آفاق نویی را پیش روی ما گشود.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir