دکتر غلامعلی حداد عادل عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین نکوداشت «سیاستمدار صادق» ضمن تقدیر از شهردار و معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برای برگزاری نکوداشت آیت الله مهدوی کنی، اظهار کرد: ایشان یک شخصیت چند بعدی داشتند و در تمام ابعاد هم موفق بودند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با طرح این پرسش که آیا غرب امروز متفاوت از قرن هفدهم، هجدهم و نوزدهم است؟گفت:هیچ اتفاقی رخ نداده و غرب امروز همان غرب گذشته است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: فقه و اصول یکی از شاخههای اصلی حوزه بوده و حالا در حال تخصصیشدن است. علامه حسنزاده آملی از جنس حکمای قدیم بودند که جامعیت داشتند و فقط اینطور نبود که فقیه و عارف باشند و فلسفه درس بدهند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اگر معلم خوبی داشته باشیم، آموزش و پرورش خوبی هم خواهیم داشت و در ادامه اگر مسئلهای باقی بماند، به دست معلمان خوب برطرف میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ملتی که انقلاب را به وجود آورده با رأی خودش آن را ادامه داده است.
رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: تاریخنگاری در ایران ضعیف است و ما در تاریخنگاری صاحب هیچمکتبی نیستیم. کارهای پراکنده زیاد شده است اما یک بینش یا روش فلسفی درباره تاریخ حاکم نیست.
اختتامیه همایش «چشمانداز اعتلای ادبیات پایداری: موانع و راهکارها» ۲۹ آذرماه با حضور دکتر حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد.
رئیس فرهنگستان زبان گفت: ایرانیان با هرزبان مادری که داشتهاند پذیرفتهاند هم زبان مادری خود را حفظ کنند هم برای ارتباط با دیگر ایرانیان از یک زبان مشترک به نام زبان فارسی استفاده کنند.
رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با اشاره به در دست تالیف بودن فرهنگ جامع زبان فارسی با بکارگیری ۷۰ میلیون داده گفت: در حال حاضر دانشگاهیان حوزه زبان فارسی خواستار دسترسی به این داده ها هستند که با توجه به نداشتن زیرساخت مناسب، نیازمند همکاری شرکت های دانش بنیان ها است.
رئیس بنیاد سعدی با تاکید بر آموزش استاندارد زبان فارسی در ارمنستان گفت: بازآموزی و دانشافزایی مدرسان و استادان حوزۀ آزفا در این کشور اهمیت زیادی دارد.
دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس شورای تحول علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در برنامه زاویه، گفت: خوشحالیم که فرصتی فراهم شده تا درباره یکی از مهمترین مسائل این نظام که تحول علوم انسانی است مباحثی را مطرح کنیم.
دکتر حدادعادل با بیان اینکه مردان عاشورایی در دامن زنان عاشورایی تربیت میشوند، تصریح کرد: مردان و زنان جهان اسلام در دامن زنان عاشورایی تربیت میشوند و دامن مادر اولین و بهترین مدرسهای است که در آن ارزشهای عاشورایی به فرزندان جهان اسلام برای آینده تعلیم داده میشود.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir