رئیس فرهنگستان علوم گفت: موضوع جدید مانند کوآنتوم، هوش مصنوعی و فناوریهای نوپدید در بازنگری نقشه جامع علمی کشور لحاظ خواهد شد.
همایش الگوی حکمرانی اسلامی ایرانی پیشرفت با بهره گیری از تحول علوم انسانی، اجتماعی و هنر با جایگاه رشتهای و بین رشتهای و بهره مندی از فضای تکمیلی فیزیکی و مجازی با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سعید رضا عاملی رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و دکتر محمدرضا مخبردزفولی رئیس فرهنگستان علوم در محل این فرهنگستان برگزار شد.
همایش حکمرانی دینی و سیاستگذاری علم و فرهنگ مبتنی بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی امروز (پنج شنبه 8 آذرماه) به همت شورای تخصصی حوزوی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر محمدرضا مخبردزفولی رئیس فرهنگستان علوم، دکتر سعیدرضا عاملی رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی در سالن همایش شیخ طوسی دفتر تبلیغات اسلامی در قم برگزار شد.
یازدهمین نشست مرجعیت علمی با حضور دکتر مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم برگزار و درباره الگوی توسعه فناوری نانو در ایران و تاثیر حکمت در پیشرفت علمی بحث شد.
رئیس فرهنگستان علوم در دومین نشست شورای راهبردی نقشه جامع علمی کشور بر بهروزرسانی نقشه علمی کشور را گامی ضروری برای ارتقای موقعیت علمی ایران دانست.
دکتر محمدرضا مخبر دزفولی رئیس فرهنگستان علوم بر اهمیت علوم انسانی و ضرورت تقویت آن برای مرجعیت علمی کشور تأکید کرد و خواستار هم فکری متخصصان علوم مختلف در این زمینه شد.
رئیس فرهنگستان علوم گفت: امروز دانشگاههای ما ظرفیت پذیرش هیئت علمی ندارند، ما به دانشمندان نخبهای که توانمندی حل مسئله داشته باشند نیاز داریم. نیاز داریم مسئلههای کشور دانش پایه حل شوند.
دکتر محمدرضا مخبردزفولی، رئیس فرهنگستان علوم با حضور در شعبه اخذ رأی مسجد الرضا تهران در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرد و رأی خود را به صندوق انداخت.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست بینالمللی «یک دهه سخن رهبر حکیم انقلاب اسلامی با جوانان آمریکا و اروپا، ورق خوردن تاریخ از غرب تا شرق» تأکید کرد: دعوت مقام معظم رهبری از دانشجویان آمریکایی باید به گفتمان مشترک دانشگاهیان تبدیل شود.
رئیس فرهنگستان علوم تاکید کرد: ما ناگزیر از طی مسیر مرجعیت علمی هستیم و این مسیر میتواند به تمدن اسلامی منجر شود.
رئیس فرهنگستان علوم گفت: توجه به اقتضائات و مزیتهای نسبی در سراسر جغرافیای کشور همان حل مسئله متناسب با نیازهای بومی است که باید در بازنگری رشتهها مورد توجه قرار گیرد.
جمعی از نمایندگان دانشجویی دانشگاههای مختلف پیش از ظهر امروز (شنبه) در جلسهای سه ساعته با معاون اول رئیس جمهور به تشریح دغدغهها و ارائه پیشنهادات خود در خصوص مسائل جاری کشور خصوصا در حوزه اقتصادی پرداختند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir