استاد دانشگاه صنعتی شریف ضمن تسلیت به مناسبت حادثه تروریستی کرمان گفت: دشمنان میدانند که با اسلحه نمیتوانند ایران را به زمین بزنند.
دکتر گلشنی گفت: فیزیکدانان، کیهانشناسان و فلاسفه دانشگاههای غرب چون آکسفورد و کمبریج سالها پس از نقدهای فلسفی من، وارد پژوهشهای بنیادین شدهاند اما هنوز نگاه سطحی به علم در ایران رایج است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اگر می خواهیم واقعا به نام سال جامه عمل بپوشانیم باید به خودباوری برسیم، گفت: برای دستیابی به خودباوری نیاز داریم که فرهنگ سازی را از مدارس و دانشگاهها آغاز کنیم.
کتاب علم و شبه علم نوشته دکتر مهدی گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و استاد بازنشسته فیزیک و فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف به همت انتشارات علم منتشر شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شهید فخری زاده معتقد بودند از حکمت اسلامی در راستای توسعۀ علم و فناوری و نوآوری برای ایجاد سبک زندگی اسلامی و تمدن ایرانی- اسلامی نوین برآئیم.
دکتر مهدی گلشنی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: به نظرم اگر آموزش چند ماه تعطیل میشد، ما متضرر نمیشدیم و اتفاقا بساط کرونا زودتر هم جمع میشد.
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی دوره جدید معرفتافزایی ویژه استادان این دانشگاه را در قالب دو دوره طی شهریورماه سال جاری برگزار میکند.
به نظر من این بیماری همهگیر (کرونا) برخی وجوه پنهان سیاستها و فرهنگها را عیان کرد. [کرونا] نگاه به غرب را در سایر کشورها تغییر خواهد داد و کشورهای غربی درجه اول -از لحاظ قدرت و تاثیرگذاری- نظیر آمریکا و انگلیس، اثرگذاریشان در سایر نقاط جهان تضعیف خواهد شد و کشورهای شرقی نظیر چین از آن [ضعف آنها] بهرهمند خواهند شد.
دکتر گلشنی، استاد فلسفۀ علم گفت: نفوذ غرب در محیط های علمی ایران، مانع ترجمه و انتشار آثار علمی خداباورانه است. وی همچنین معتقد است غرور علمی و عدم تضارب آرا از موانع تحقق علم دینی در ایران است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه " انتخاب نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای راهبری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)»" که در جلسه 790 مورخ 1395/10/7 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است را برای اجراء به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ کرد.
دکتر مهدی گلشنی، استاد بازنشسته دانشگاه صنعتی شریف در آیین نکوداشت مقام علمی وی بیان کرد: حرفهایی که فیزیکدانان امروزی در مورد معجزه میزنند، همان حرف علامه طباطبایی است، اما حوزههای ما به این بحثها توجهی نداشتهاند. فلسفه اسلامی اگر به موازات نیازهای روز پیش برود، کاربردهای زیادی دارد، اما در مملکت ما فلسفه قارهای تبلیغ میشود و در نتیجه علوم شناختی را در کشور ما تدریس میکنند.
دکتر مهدی گلشنی در مراسم رونمایی از کتاب «علم و دین در افق جهانبینی توحیدی»، اظهار کرد: آنچه که در غرب به وجود آمده، تحول مثبتی در راستای تعامل بین علم و دین بوده است و همواره در کلاسهای فیزیک شاهد بحثهای فلسفی بودهایم، اما این تحول مثبت که نیازمند آن هستیم، به فضای آکادمیک کشور ما منتقل نشده است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir