علوم انسانی به معنای موسع خودش علوم اجتماعی، تربیتی و فلسفه های مربوط به امور انسانی را شامل می شود، لذا علوم انسانی مرادف با علوم اجتماعی نیست بلکه اوسع از علوم اجتماعی است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: امروزه سیاستگذاری فرهنگی بخش اجتنابناپذیر امر حکمرانی است. گرچه سیاستگذاری فرهنگی نسبت به برخی دیگر از اقسام سیاستگذاریها امر متاخر است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: مطالعات اجتماعی باید معطوف به کاهش شکافهای اجتماعی باشد ضمن اینکه شناخت فضای آینده و پیامدهای فناوریهای نوظهور نیازمند چنین مطالعاتی است.
استاد واعظی تصریح میکند: شبکههای اجتماعی در سبک زندگی مدرن و امروزی واقعیتی غیرقابل انکار است، اما وظیفه ما و تمامی مسئولان است که آن را تبدیل به فرصت برای رشد جامعه کنیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: صهیونیستهای منحط و جنایتکار بدانند همچنان که سرمستی قاتلان شهدای کربلا و اسارت آل الله، چیزی جز نکبت، ذلت و ننگ ابدی برای آنان به ارمغان نیاورد، این قهقهه رذیلانه در به شهادت رساندن بهترین بندگان جز فنا و تباهی و نابودی عاجل برای آنان دستاورد دیگری نخواهد داشت.
مکتوب حاضر متن ویرایش و تلخیص شده «ایران» از سخنرانی دکتر واعظی است که با عنوان «چالشهای حوزه و دانشگاه در مسیر اسلامیسازی علوم انسانی» در نشست علمی «بازخوانی انتقادی ایدههای دانشگاه اسلامی، علوم انسانی اسلامی، وحدت حوزه و دانشگاه» در محل دانشگاه باقرالعلوم ارائه شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: اکنون جامعه در بخشهایی نسبت به نوع سنتی ارائه محتوای دینی و دفاع از ارزشها تغییر ذائقه داده است، بنابراین باید به سمت ایجاد تنوع و جذابیت در عرضه محتوای دینی حرکت کرد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی گفت: جشنواره فیلم اشراق نسبت به آنچه که در گذشته بود، یک گام خیلی معناداری به جلو است و در حوزه مستند و فیلم کوتاه دینی شاهد یک اوج گیری هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین واعظی ضمن تشریح عملکرد دفتر تبلیغات اسلامی گفت: نباید تنها از دریچه تبلیغ به فعالیتهای دفتر تبلیغات حوزه نگاه شود.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی ارائه راه حل برای مشکلات را انتظاری طبیعی دانست و گفت: این مسائل باید فهرست و معرفی شود و عدهای در مسیر حل اینها حرکت کنند.
حجت الاسلام احمد واعظی با اشاره به مسأله محور شدن فعالیتهای این دفتر گفت: پژوهشکدههای این دفتر، برخی ۸۰ درصد و برخی دیگر ۱۰۰ درصد از پژوهشهایشان مسأله محور است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه سوگواره اشراق تلاشی برای پاسداشت نهضت حسینی، گفت: این سوگواره نشان دهنده توجه دفتر تبلیغات اسلامی به حضور در فضای مجازی و استفاده از ابزار هنر و رسانه است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir