عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی جزئیات و چالشهای مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی را تشریح کرد.
نشست تخصصی «بازی، اسباببازی و رسانه» به بررسی ابعاد مختلف بازی، نقش اسباببازی، تأثیر رسانهها بر بازی کودکان و چالشها و فرصتهای پیش روی خانوادهها در عصر دیجیتال با حضور دکتر محمد حسین ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل مرکز آفرینشهای هنری کانون پرورش فکری کرودکان و نوجوانان پرداخته شد.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی به سوال کنکوریها درباره ترمیم معدل پاسخ و از مساعدت رئیسجمهور در این زمینه خبر داد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در تدوین مقررات حکمرانی فضای مجازی لازم است از نظرات و مشاوره های دلسوزانه و کارآمد فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استفاده شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی از جایگاه خود در تمدن سازی باید بهینه استفاده کند و شبکهای از متفکران و صاحبنظران و ذی نفعان را در کشور داشته باشد و به واسطه آنها از سویی به دولت و از سویی دیگر به دو قوه دیگر متصل باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برای تدوین سند ملی هوش مصنوعی جمهوری اسلامی ایران اسناد ۳۰ کشور در این رابطه مطالعه شد. گروههای مطالعاتی کار پژوهشی کردند و صدها نفر در فرایند تدوین این سند با نظرات و ایدههایشان مشارکت داشتند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در چهارمین نشست علمی ششمین همایش سواد فضای مجازی گفت: در رابطه با تأثیر فرهنگ در شبکههای اجتماعی ذهنیتهای متفاوتی وجود دارد که البته هیچ نقطه مشترکی در بین آنها وجود ندارد. در حال حاضر کشور ما در حوزه فضای مجازی، گفتمان مشترک اجتماعی ندارد.
اولین نشست سمینار «تحلیل وضعیت شبکههای اجتماعی در ایران» با عنوان «مصرف رسانههای اجتماعی و اعتماد رسانهای» یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ با استناد به دادههای «پیمایش ملی فرهنگ رسانههای اجتماعی در ایران» و با حضور دکتر مسعود کوثری (استاد ارتباطات دانشگاه تهران)، دکتر مجتبی صمدی (استادیار ارتباطات؛ رئیس پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)، دکتر محمدحسین ساعی (استادیار ارتباطات؛ رئیس دانشگاه سوره) و دکتر حسین حسنی (استادیار ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حکمرانی فضای مجازی به معنای بستن اینترنت نیست، عنوان کرد: امروز اینترنت جهانی، شبکه ملی اطلاعات آمریکاست که بینالمللی شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هویت، انسجام و امید اجتماعی اصلیترین پایههای تشکیل حیات و عوامل اصلی رشد و پیشرفت یک جامعه در ابعاد مختلف هستند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه اسلام با گسترده کردن نگاه انسان به ماورای این دنیا زمینهای را ایجاد میکند که انسانها به واقع متخلق به اخلاق شوند، گفت: اگر این گونه انسانها به حکومت برسند، میتوانند روش متمایزی را نسبت به فضای جهانی در حوزه سیاستورزی ایجاد کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد: خواص جامعه حتی با داشتن شکایت و انتقاد از اداره کشور، مردم را به مشارکت حداکثری در انتخابات دعوت کنند و بدانند این مشارکت برای همه،حتی بخشی که ممکن است نمایندهای برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری نداشته باشند نتیجه بهتری خواهد داشت.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir