کد خبر: 21353| تاریخ انتشار: چهارشنبه ، ۴ آبان سال ۱۴۰۱ | ساعت ۱۰:۳۶:۰ | تعداد بازدید: ۵۴۹

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با یادآوری منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص شعار سال و حمایت از دانش‌بنیان‌ها، عرصه‌های حمایتی این سازمان را از فعالیت دانش‌بنیان‌ها در نقاط مختلف کشورمان برشمرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، در حاشیه سفر به شیراز در پاسخ به خبرنگار ایکنای فارس، در پاسخ به اینکه این سازمان در بحث سرمایه‌گذاری موقوفات و حمایت از دانش‌بنیان‌ها و تحقق شعار سال تاکنون چه اقداماتی انجام داده است، گفت: در این زمینه در شاخه‌های مختلفی ورود کردیم که هر کدام توضیحات مفصلی دارد اما به صورت تیتروار به برخی از آنان اشاره می‌کنیم.
وی با بیان اینکه برای انرژی سبز بسیاری از بقاع متبرکه را درگیر کردیم که تولید انرژی خورشیدی در آن‌ها داشته باشیم، افزود: اخیراً در اصفهان یک نیروگاه وسیع‌تر از بقاع را تشکیل دادیم که در حال فعالیت است.
خاموشی با تأکید بر اینکه درصدد توسعه انرژی سبز و پاک در کشور هستیم، گفت: اگر بتوانیم این مصرف نوع انرژی را در کشور گسترش دهیم، می‌توانیم انرژی‌های فسیلی را حفظ و صادر کنیم تا ارزش افزوده فوق‌العاده در کشور شکل دهیم.
رئیس سازمان اوقاف از خبرنگاران خواست تا در عرصه تبلیغ و ترویج بیشتر انرژی خورشیدی تلاش بیشتری کنند و سپس افزود: در کشورمان قریب ۳۰۰ روز آفتاب داریم در صورتی که در اروپا تنها ۱۰۰ روز آفتابی وجود دارد اما بسیاری از کشورهای اروپایی استفاده بسیار خوبی از انرژی خورشیدی می‌کنند لذا ما ظرفیت فوق‌العاده‌ای در کشورمان داریم که باید استفاده از آن را در شهرها گسترش دهیم و مردم هم از آن استقبال می‌کنند و خوشبختانه دولت و مجلس هم قوانین خوبی برای این انرژی پاک گذاشته است.
وی شاخه دیگر حمایت اوقاف از دانش‌بنیان‌ها را در بحث موتورسیکلت برقی عنوان کرد و گفت: میلیون‌ها موتور بنزینی در کشورمان وجود دارد که روزانه بنزین زیادی هم مصرف می‌کنند و اگر بتوانیم بنزین این‌ها را تبدیل به انرژی باتری کنیم و آن بنزین را برای کشورمان حفظ کرده و صادر کنیم، بسیار در اقتصاد اثر دارد.
خاموشی ادامه داد: از سوی دیگر انرژی این‌چنینی، آلاینده زیر دو و نیم میکرون را کاهش می‌دهد؛ در کلان شهر بسیاری از مردم به دلیل این آلاینده‌ها آسیب می‌خورند و دچار ضایعات ریوی و امثالهم می‌شوند البته آلودگی صوتی که در جای خودش است لذا این کار تولید موتورسیکلت برقی را کلید زده و آن را بومی‌سازی کردیم که از ظرفیت شرکت دانش‌بنیان دانشگاه صنعت شریف استفاده شد.
وی با بیان اینکه خوشبختانه اقبال نسبی در این زمینه در حال شکل‌گیری است، عرصه دیگر حمایت اوقاف را از ساخت تجهیزات پزشکی نظیر ساخت ایمپلنت‌ها عنوان کرد که در شرکت دانش سلامت کوثر فارس انجام می‌شود. همچنین مجموعه‌ای در بهینه‌سازی زنجیرهای زراعی داریم که تولید مواد پروتئینی برای امنیت غذایی است. سازمان اوقاف زمین‌های زراعی زیادی دارد و وظیفه خودمان می‌دانیم که در سطح و عمق و منابع در این کار بسیار دقت کنیم.
خاموشی حمایت از دانش‌بنیان‌ها در عرصه‌های دام سبک و سنگین، بومی‌سازی انتقال جنین آنان و تولید گوساله‌های ممتاز را از دیگر فعالیت‌های این سازمان برشمرد و گفت: همچنین در بحث اشعه ایکس از دو شرکت دانش‌بنیان حمایت می‌کنیم که یکی در زمینه سنجش تراکم استخوان و دیگری در زمینه جریان‌سنجی سه فازی فعالیت می‌کند و ما از این‌ها پشتیبانی مالی کردیم چراکه این شرکت‌ها نیاز به سرمایه در گردش دارند.
وی با بیان اینکه مشغول استارتاپ‌ها نشدیم چون در کشور نهادها و سازمان‌های بسیاری از آنان حمایت می‌کنند، گفت: سازمان وقف باید در زمینه‌ای وارد شود که بازاریابی و قدرت دانش بومی در بازار تقویت شود.
رئیس سازمان اوقاف در پایان از تشکیل صندوق حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مرکز خبر داد و افزود: همچنین مراکزی را شکل دادیم تا دانش‌بنیان‌ها در آنجا مشغول به فعالیت شوند.

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7