کد خبر: 11036| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۹ | ساعت ۸:۳۶:۰ | تعداد بازدید: ۳۰۹۸

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: درواقع شرایط کنونی رزمایشی برای بهره‌مندی از ظرفیت فضای مجازی، جهت رونق عرصه فرهنگ در دوران پساکرونا است.
دکتر جمشید جعفرپور به آسیب اقتصادی وارده به سینماداران در پی شیوع بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: اقتصاد هنر نیز مانند دیگر حوزه‎های اقتصادی از کرونا آسیب جدی دیده اما دولت راه‌حل‌های کلی برای عبور از این بحران دارد، به‌عنوان مثال بخشی از وام 75 هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده برای مجموعه‌های اقتصادی کوچک، به منظور جلوگیری از ورشکستکی و اخراج کارکنان می‌تواند شامل حال سینماداران و دیگر اصحاب فرهنگ و هنر نیز شود.
نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید تلاش کرد مبلغ در نظر گرفته شده فقط مختص مشاغل صنعتی نباشد بلکه کارهای هنری و فرهنگی را نیز پوشش دهد، ادامه داد: باید از حق و حقوق هنرمندان و افرادی -که در حوزه هنر فعالیت اقتصادی دارند- دفاع کرد بنابراین وزارت فرهنگ و ارشاد باید به مسئله ورود کنند.
وی بر ضرورت یافتن مسیرهای جدید برای عرضه آثار هنری تاکید کرد و افزود: طبیعی است در دوران مواجه با بیماری کرونا مسئله نشاط و تحرک فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در فضای مجازی پررنگ شود، درواقع شرایط کنونی رزمایشی برای بهره‌مندی از ظرفیت فضای مجازی، جهت رونق عرصه فرهنگ در دوران پساکرونا است.
جعفرپور با اعتقاد به اینکه با رونق فضای مجازی می‌توان در بسیاری از هزینه‌های فیزیکی متحمل شده صرفه جویی کرد، اضافه کرد: اگرچه ممکن است برخی از این راه‌ها زود بازده نباشند اما باید بتوان پس از کرونا نیز برخی از فعالیت‌های فرهنگی را در فضای مجازی انجام داد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد نیز به دنبال چاره‌جویی و کاستن از بار آلام و خسارات مادی اصحاب فرهنگ و هنر است، اظهار کرد: باید با آسان‌تر کردن کارها و بروکراسی اداری، تلاش کرد این گردنه را نیز به سلامت پشت سر گذاریم.
رییس کمیسیون فرهنگی مجلس بیان کرد: کمیسیون فرهنگی در آخرین روزهای فعالیت خود در مجلس دهم آمادگی دارد در حوزه نظارت و قانونگذاری، جهت کاهش مشکلات اقتصادی آن‌ها در کنار اصحاب فرهنگ و هنر باشد.

منبع:خانه ملت

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7