کد خبر: 10375| تاریخ انتشار: دوشـنـبه ، ۱۲ اسفند سال ۱۳۹۸ | ساعت ۹:۲:۰ | تعداد بازدید: ۳۰۱۶

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به لزوم ایجاد بانک اطلاعاتی پویا از سرآمدان و نخبگان بومی در استان‌ها، این مهم را زمینه‌ساز اثرگذاری بیشتر آنان در حل نیازها و چالش‌های بومی دانست.
آریا الستی؛ معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در سی‌وسومین نشست رییسان بنیادهای نخبگان استانی با اشاره به برخی رسالت‌ها، مأموریت‌ها و فعالیت‌های انجام‌شده در این معاونت، گفت: معاونت سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان در سال‌ آتی تلاش دارد علاوه بر برگزاری همایش‌ها و مراسم‌ها تکریم، با همکاری بنیادهای نخبگان استانی، ایجاد بانک اطلاعاتی پویا از نخبگان و سرآمدان بومی را در دستورکار قرار دهد.

وی افزود: یکی از اولویت‌های اصلی در سال‌آتی در حوزۀ استان‌ها، شناسایی افرادی است که توانسته‌اند در سطوح استانی و ملی منشاء اثر باشند و یا قابلیت این اثرگذاری را دارند. این شناسایی باید در قالب بانک اطلاعاتی و به‌صورت پویا انجام شود به‌طوریکه فعالیت‌های بعدی این افراد نیز به نظم به این بانک افزوده شود.

الستی با بیان اینکه فعالیت‌های بنیاد ملی نخبگان در استان‌ها بیشتر در حوزۀ مستعدان‌ متمرکز بوده است، ادامه داد: تلاش بر این است در حوزۀ سرآمدان و نخبگان نیز اقدامات جدی برای اثرگذاری بیشتر آنان انجام شود.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: ارتباط مداوم نخبگان و سرآمدان با بنیادهای نخبگان استانی باید در قالب‌ فرآیندهای متنوع شکل بگیرد. علاوه بر آن، بنیادهای نخبگان استانی باید ارتباط عمیق‌تر و وسیع‌تری نیز با بدنۀ اجرایی استان داشته باشند تا بتوانند در صورت لزوم و احصاء نیازهای موجود، زمینه‌ را برای بهره‌گیری از ظرفیت و قابلیت‌های نخبگان و سرآمدان بومی فراهم کنند.

الستی تأکید کرد: زمینه‌سازی برای اثرگذاری نخبگان موضوعی نیست که تنها با اتکا به یک ارگان یا نهاد انجام‌شدنی باشد بلکه نیازمند هم‌افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی خاصه درون‌‍استانی است که این مهم تا حد بسیاری به فعالیت بنیادهای نخبگان استانی و توانایی ارتباط‌گیری آنان با بدنۀ اجرایی استان بستگی دارد.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: ممکن است مسائل و چالش‌هایی در استان ایجاد شود یا وجود داشته باشد اما براساس بانک اطلاعاتی موجود، فرد خبره و یا نخبه‌ای برای حل آن در استان حضور نداشته باشد. وجود این بانک‌های اطلاعاتی کمک می‌کند استان نیاز خود را با استفاده از نیروی‌انسانی استان‌های همجوار یا هم‌پهنه رفع کند.

وی در پایان تأکید کرد: روند فعالیت‌های بنیادهای نخبگان استانی و جایگاه آنها باید به گونه‌ای باشد که بدنۀ استان برای رفع نیازها و چالش‌های موجود از طریق نیروی‌انسانی نخبه، در وهلۀ اول به آنها رجوع کند.
لازم به ذکر است، حسن سالاریه، معاون آینده‌سازان، احسان چیت‌ساز؛ معاون توسعه و مدیریت منابع و حسین شجاعی؛ معاون مستعدان بنیاد ملی نخبگان نیز در این نشست حضور داشتند.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7