وزیر علوم از ارسال نامه به بنیاد ملی نخبگان خبر داد و گفت: تا از این طریق دانشجویان نمونه کشوری هم جزو بنیاد ملی نخبگان قرار گرفته و خارج از فراخوان جذب هیات علمی شوند.
نشست هم اندیشی با جمعی از نخبگان با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
با هدف رشد و ارتقاء جامع و چند بعدی دانشجویان، بنیاد ملی نخبگان از تشکیل هستههای استادمحور علمی – فرهنگی که با محوریت یک استاد راهبر تشکیل میشود، پشتیبانی میکند.
بنیاد ملی نخبگان در قالب طرح ویژه از جذب برگزیدگان المپیادهای دانشآموزی و رتبههای برتر آزمون سراسری در رشتههای اولویتدار کشور (طرح دکتر اژهای) حمایت میکند.
کتاب گزارش اجراییسازی سند راهبردی کشور در امور نخبگان در سال پنجم (۱۴۰۱) با عنوان میثاقنامه نظام نخبگانی منتشر شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد اقدامات انجام شده برای جلوگیری از مهاجرت نخبگان، گفت: باید برای این امر برنامه داشته باشیم. برای این هدف از ظرفیت بنیاد ملی نخبگان استفاده شد و افرادی که در المپیادها مدال کسب میکنند با موافقت و همکاری بنیاد نخبگان اگر در همان رشته تحصیل کنند، بورسیه میشوند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از پشتیبانی بنیاد ملی نخبگان از ۲۰ هزار دانشآموز مستعد تحت حمایت کمیته امداد خبر داد.
بر اساس اعلام بنیاد ملی نخبگان جذب برگزیدگان المپیادهای دانشآموزی و رتبههای برتر آزمون سراسری در رشتههای اولویتدار (طرح دکتر اژهای) حمایت می شود.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: حل مسائل نخبگان در حوزههای مختلف از جمله مسکن و اشتغال تخصصی اولویت مهم بنیاد است.
سرپرست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تهیه بستههای ویژه حمایتی «کار محور»، «پروژه محور» و «مساله محور» برای حمایت از نخبگان کشور خبر داد.
رئیس جمهور نخبگان را سرمایههای ارزشمند کشور و حمایت عملی از آنان را سرمایهگذاری برای آینده کشور خواند و گفت: دولت مردمی یکی از اولویتهای مهم خود را توسعه ارتباط با شبکه نخبگانی کشور قرار داده و در این راستا برنامههایی تدوین کرده است.
قائممقام بنیاد ملی نخبگان گفت: تلاش داریم برای توسعه دایره نخبگانی و افزایش تعداد مستعدان مورد حمایت بنیاد ملی نخبگان به حدود ۱۰ هزار نفر در سال برسد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir