کد خبر: 4478| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۴ تیر سال ۱۳۹۸ | ساعت ۱۲:۳۸:۰ | تعداد بازدید: ۷۵۴۰

رئیس جهاد دانشگاهی تاکید کرد: استانداردهای صنعت به تدریج به دست می‌آید و هر جا کار مؤثری انجام شده، حاصل ریسک معقول مدیران صنایع و بدون برنامه مدون قبلی بوده است.
دکتر حمیدرضا طیبی در بازدید رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی از مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی که به دنبال امضای تفاهم نامه این سازمان با جهاد دانشگاهی انجام شد، با بیان اینکه قصد همکاری در زمینه‌های مدیریت انتقال دانش، فناوری و مدیریت بهره‌برداری در قالب شرکت‌ها با سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی را داریم، به معرفی برخی توانمندی‌های فنی جهاد دانشگاهی پرداخت.
وی در همین زمینه به استحصال فلزات گرانبها و محصولات جانبی از منابع ثانویه، کاتالیست‌ها به عنوان بحث‌های مهم در صنعت خودرو، تکنولوژی پرورش ماهی در قفس، ساخت ماشین بازیافت و زیست پالایی پسماندهای نفتی، پاکسازی لکه‌های نفتی روی آب، تجهیزات دکل حفاری و تجهیزات خلاء بالا و نیز ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی به ویژه در پژوهشکده علوم انسانی و اجتماعی جهاد دانشگاهی اشاره کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی افزود: خوشبختانه سال گذشته به همراه ۲۵ نفر از نسل اول انقلاب جهاد دانشگاهی خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم و توانمندی‌های خودمان را ارائه کردیم. ایشان از ما خواستند با وزرای مختلف تماس بگیریم که به دنبال آن لیست ۳۱ فناوری جهاد دانشگاهی را ارائه کردیم و توانستیم از صندوق توسعه ملی مبلغی را به توسعه این فناوری‌ها اختصاص دهیم.
وی خاطر نشان کرد: نگاه مجموعه ما، نگاه کاربردی به علم و فناوری است و معتقدیم کلیه استانداردهای صنعت باید رعایت شود که این استانداردها به تدریج به دست می‌آید. جهاد پایلوتی از توان کشور است و هر جا کار مؤثری انجام شده ریسک معقول مدیران صنایع بوده است.
هدف اصلی جهاد دانشگاهی تحقق اقتصاد دانش‌بنیان است
رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه دغدغه‌های فعلی جامعه موجب شده تا جهاد دانشگاهی محور برنامه‌های خود را تمرکز بر برنامه‌های توسعه‌ای و تولید فناورانه قرار دهد، گفت: همکاری مشترک با بخش‌های مختلف صنایع و معادن می‌تواند مسیر رونق و توسعه کشور را هموارتر کند.
وی کاربردی کردن فناوری و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان را هدف اصلی جهاد دانشگاهی دانست و گفت: جهاد دانشگاهی از ابتدای تشکیل تاکنون دستاوردهای بسیاری داشته که همه این دستاوردها نتیجه باور و اعتماد به توانمندی‌های داخلی است.
این مسئول با بیان اینکه ۲۰ درصد بودجه جهاد دانشگاهی از سوی دولت و ۸۰ درصد از منابع فناوری‌های تولیدی تأمین می‌شود، افزود: این مجموعه در حال حاضر ۷۵۰۰ نیرو دارد.
طیبی گفت: عملکرد این مجموعه بر اساس نیازهای کشور برنامه‌ریزی می‌شود که بخشی از فعالیت‌ها بر اساس تشخیص جهاد دانشگاهی و بخشی از طریق مأموریتی که از سوی دولت به این مجموعه واگذار شده اجرا می‌شود.
رئیس جهاد دانشگاهی در ادامه بر ضرورت به کارگیری توان داخلی تاکید کرد و افزود: بهره‌مندی از پتانسیل سه پارک علم و فناوری این امکان را به مجموعه می‌دهد که در حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های دانش بنیان و فناور محور گام‌های بزرگی بردارد که البته استفاده از پتانسیل‌های موجود اعتماد مدیران و تصمیم به موقع آنها را می‌طلبد.
وی با بیان اینکه دغدغه‌های فعلی جامعه موجب شده تا جهاد دانشگاهی محور برنامه‌های خود را تمرکز بر برنامه‌های توسعه‌ای و تولید فناورانه قرار دهد، گفت: همکاری مشترک با بخش‌های مختلف صنایع و معادن می‌تواند مسیر رونق و توسعه کشور را هموارتر کند.
منبع: ایسنا

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7