کد خبر: 16277| تاریخ انتشار: شــنـبـه ، ۲۵ بهمن سال ۱۳۹۹ | ساعت ۱۲:۲۸:۰ | تعداد بازدید: ۲۳۴۵

رئیس دانشگاه تهران از ارائه بیش از ۷ هزار درس به شکل مجازی خبر داد و گفت: درحال حاضر که در میانه بحران کرونا هستیم نمی توان پیش بینی کرد که پس از کرونا چه اتفاقی می افتد و چگونه عمل خواهیم کرد.
دکتر محمود نیلی احمد آبادی طی سخنانی در جشنواره مشترک بین الملل دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، این دو دانشگاه را به عنوان قدیمی ترین دانشگاههای کشور معرفی کرد و گفت: از دو سال پیش با همکاری دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران این جشنواره را برگزار می کنیم در وماقع جشنواره قبلی به دلیل حضوری بودن و حضور دانشجویان ایرانی و خارجی از شور و هیجان بیشتری برخوردار بود اما امسال شیوع کرونا ویروس باعث شد که این نجشنوراه به صورت مجازی و با حضور تعداد محدودی برگزار شود.
وی در ادامه با تاکید بر این که شیوع کرونا ویروس فرصت هایی را در عرصه علم و پیشرفت دانشگاهها فراهم کرد، گفت: توسعه و پیشرفتهای دو قرن اخیر باعث شد که ما از برخی از موضوعات غافل و همچنین مغرور شویم. و بیشتر تمرکز ما در عرصه بیماریهای غیر واگیردار متمرکز شد اما شیوع کرونا ویروس موجب شد که ما مجددا به بیماریهای واگیر نیز تمرکز داشته باشیم.
رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: هیچ چیزی نمی تواند جایگزین علم شود و نقش بی بدیل علم را از بین ببرد در واقع بدون علم بشر مجددا به قرون وسطی برمی گردد.
وی خاطر نشان کرد: فعالیت های بین المللی و علمی در جهان باید به صورت یکپارچه صورت بگیرد و مرزهای جغرافیایی نباید مانع پیشرفتهای علمی باشد چرا که بدون همکاری و همراهی مردم جهان دستاوردهای علمی تحقق نخواهد یافت .
دکتر نیلی با تاکید بر این که دانشگاهها به عنوان مرکز علمی باید در عرصه های بین المللی ارتباطات جهانی همکاری و صلح دوستی را حفظ کنند، گفت: خوشبختانه دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در این زمینه موفق عمل شده و ما در عرصه های بین المللی دستاوردهای خوبی به دست آوردیم به طوری که ریاست دو اتحادیه بین المللی توسط دانشگاه تهران و حضور در شبکه های علمی جهانی ، حضور دانشجویان خارجی اجرای برنامه های مشترک و همچنین حضور دانشجویان ما در عرصه های خارجی خود نشان دهنده پیوند مستحکم علم این دانشگاه با کشورهای دیگر است.
وی تاکید کرد: ما باید شرایط همکاری های بین المللی را بیشتر از گذشته تقویم کنیم به طوری که این ارتباطات دردوره کرونا نیز ادامه پیدا کرد و این ویروس نتوانست ما رااز حضور در عرصه های جهانی بازدارد.
وی تاکید کرد: با شیوع کرونا ویروس دانشگاهها از جمله دانشگاه تهران به سمت آموزشهای مجازی حرکت کرد و به طوری که از لحاظ پوشش و محتوای آموزش افت چندانی نداشتیم حتی در پژوهشهای کاربردی نیز تلاش کردیم پشتیبانی ها و امکانات لازم را در اختیار دانشجویان قرار بدهیم. تا مشکلات کمتری پیش بیاید. به همین جهت تمامی سعی و تلاش ما این بود که از مدار علم در دوره کرونا عقب نمانیم. چرا که بدترین عقب افتادگی در دنیا همان عقب افتادگی در علم است.
به گفته رئیس دانشگاه تهران ، در دوره کرونا بیش از ۷ هزار درس از طریق آموزش مجازی به دانشجویان ایرانی و خارجی ارائه می شود.
رئیس دانشگاه تهران در پایان با تاکید بر این که نمی دانیم بعد از کرونا چگونه در دانشگاهها عمل خواهیم کرد، گفت: هنوز نمی دانیم پس از کرونا چه اتفاقی خواهد افتاد و پیش بینی ها بر چه اساسی خواهد بود. اگر چه این پیش بینی ها بستگی به این دارد که با چه نرخی بخواهیم به کرونا غلبه کنیم اما به طور کلی نمی دانیم پس از ویروس کرونا که هم اکنون در میانه بحران هستیم چه رفتاری خواهیم کرد و چگونه عمل می کنیم.

منبع:ایسنا

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7