رئیس دانشگاه شهید بهشتی از تدوین دفتر راهنمای طراحی رشتههای مسئله محور کشور از سوی این دانشگاه خبر داد و گفت: این طرح در اختیار مسئولان مربوطه برای ابلاغ به دانشگاههای سراسر کشور قرار داده شده است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: در راستای ایجاد تحول در رشتههای علوم انسانی، انجام اقداماتی در این راستا شروع شده و تمام تلاشمان این است که شرایطی که در آن هستیم و پیش میرویم را متحول کنیم.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی از تلاش در جهت خروج نام این دانشگاه از لیست تحریمهای ظالمانه اتحادیه اروپا خبر داد.
در نشستی با حضور رئیس دانشگاه شهید بهشتی و معاون حمایت و گفتمانسازی هیئت حمایت از کرسیهای نظریهپردازی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارش کرسیهای ترویجی و تخصصی برگزار شده در دانشگاه شهید بهشتی ارائه شد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: اداره دانشگاهها با تحریمهای موجود، کار بسیار مهمی است که دانشگاهیان با تحمل این سختیها به شکل آبرومند در حال انجام آن هستند و این سختیها را پشت سر می گذارند.
رییس دانشگاه شهید بهشتی گفت: در بخش هستهای واگذاریِ پروژههای تحقیقاتی و پژوهشی از سوی سازمان انرژی اتمی به دانشجویان دانشکده هستهای از جمله کارهایی است که واسطه شرایط تحریم آغاز شده است.
دکتر صدوق با بیاناینکه توسعه علوم انسانی اسلامی معرفت دینی را افزایش میدهد، گفت: دانشگاه شهید بهشتی از نویسندگان و پژوهشگران فعال در حوزه تولید علم بومی حمایت و در این راستا از فناوریهای نوین نیز استفاده میکند.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به آثار تحریم این دانشگاه از سوی اتحادیه اروپا گفت:علیرغم تحریم، فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه پیگیری شود و باوجود محدودیتها توانستهایم موفق عمل کنیم.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی از تحریم مجدد این دانشگاه در قالب اسناد برجامی خبر داد و گفت: اتحادیه اروپا مجدداً تا هشت سال آینده دو دانشگاه شهید بهشتی و صنعتی شریف را در لیست تحریمهای برجامی قرار داد و در همین راستا مقاومت و حساسیت زیادی در انتشار مقالات علمی غیر از موضوعات فیزیک و هستهای در مجامع بینالمللی صورت میگیرد.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی معتقد است: امروزه با توسعه فناوری اطلاعات بازار کار رشتههای علوم انسانی گسترش یافته است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir