دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: حکمرانی حکیمانه میتواند بهدرستی کشور را اداره میکند؛ اگر دانشگاهها، واحدها، درسها و دانشکدهها به این سمت هدایت شوند و پیوند وثیقی بین دانشگاهها و حوزهها و جامعه و نیازهای جامعه به وجود آید.
رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسائل حیاتی در انقلاب اسلامی بدون انسجامگرایی و اخلاقگرایی معنای خود را از دست میدهند. حل این مسائل جز از نهاد علم برنمیآید چون ما نیاز روزافزونی به عقلانیت داریم و چه جایی بهتر از حوزه و دانشگاه میتواند لنگرگاه خردورزی باشد؟
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به این که حوزه و دانشگاه در بحث زیرساخت مبانی و سیاست خاص خود را دارند گفت: اگر این ۲ را به هم آمیخته کنیم به تمدن نوین دست خواهیم یافت اما وحدت این حوزه و دانشگاه نیازمند تبادل اندیشه است.
الزامات هفتگانه ایجاد شبکه حکمرانی شبکه ای نخبگانی در کشور توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تشریح شد.
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مناسبت 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه با صدور بیانیه ای ضمن تجلیل از خدمات حوزه و دانشگاه در پیشرفت های علمی کشور پس از پیروزی انقلاب و برکات وحدت این دو نهاد علمی کشور از اندیشمندان کشور در این روز عزیز دعوت کرد تا ضمن ارزیابی کامیابیها و ناکامیها برای وحدت هر چه بیشتر و بهتر حوزه و دانشگاه در اصلاح و ارتقای این اتحاد مقدّس در جهت پیشرفت میهن عزیزمان، ایران اسلامی راهکار ارائه دهند.
حوزه های علمیه ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه تأکید میکند؛ در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری«مدظله العالی»، همه توان خود را برای دستیابی به دانشگاه اسلامی، ارتقای کمی و کیفی علوم انسانی و اسلامی، حفظ ارزشهای اصیل فرهنگی در مقابله با هجوم دشمنان و تحقق وحدت عملی بین دو نهاد حوزه و دانشگاه در راستای رسیدن به آرمانهای رفیع اسلام و انقلاب، به کار خواهد گرفت.
مدیر حوزههای علمیه گفت: در تعاملات حوزه و وزارت علوم بسیاری از خلأها را میتوان رفع کرد.
مدیر حوزههای علمیه کشور بر ضرورت همراهی و همکاری حوزه و دانشگاه با آموزش و پرورش تاکید کرد.
رئیس جمهور بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای فراوان و ارزشمند پژوهشگاههای علوم انسانی در حوزه و دانشگاه در جهت غنا بخشیدن به علوم انسانیِ اسلامی تاکید کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بر ایجاد تعاملات بیشتر بین حوزه و دانشگاه در ایجاد جامعهی دانا تأکید کرد.
رئیس دانشگاه تهران از ایجاد مرکز تبادلات حوزه و دانشگاه زیر نظر مستقیم رئیس دانشگاه خبر داد و از مراجع عالیقدر جهان تشیع خواست تا دفتر یا کتابخانهای ویژه ارائه آثارشان در قالب این مرکز ایجاد کنند.
آیت الله رشاد گفت: بدون تعامل و همافزای حوزه و دانشگاه تولید علم دینی میسر نیست. بازنگری، آسیبشناسی و برنامه ریزی برای اصلاح و ارتقا آرمان وحدت حوزه و دانشگاه امری ضروری است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir