مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: ایده تأسیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) اقدامی استراتژیک، مهم و اساسی برای ایران و جهان اسلام است.
مدیر حوزههای علمیه کشور با تاکید بر این که مسجد محل تربیت انسانهاست، تصریح کرد: کودکان و نوجوانانی که از ابتدا با مسجد مأنوس هستند از بسیاری از آفات در امان می مانند.
مدیر حوزههای علمیه بر ضرورت صیانت از هویت حوزوی و پاسداری از آن تأکید کرد و گفت: اگر امروز بگوییم مهمترین وظیفه مدیران مدارس علمیه صیانت از این هویت عمیق روحانیت و حوزه است گزاف نگفتهایم.
آیتالله علیرضا اعرافی مدیر حوزههای علمیه و شیخ راویل عینالدین مفتی اعظم و رئیس اداره امور دینی مسلمانان فدراسیون روسیه در دیداری در مسجد جامع مسکو بر ضرورت معرفی اسلام حقیقی به جهانیان و بهره گیری از ظرفیتهای اسلام برای حل جامعه بشری تأکید کردند.
مدیر حوزههای علمیه کشور در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه میتوان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.
مدیر حوزه های علمیه کشور با گرامیداشت حرکت شجاعانه و مدبرانه سپاهیان اسلام در علمیات «وعده صادق» این اقدام را علمیاتی بی نظیر و اخلاقی ترین اقدام نظامی تمام دوران تاریخ نظامی جهان توصیف کرد.
آیتالله اعرافی گفت: با تأمین مسکن جوانان، تحول عظیمی در تسهیل ازدواج، آرامش و آسایش خانواده ایجاد میشود.
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: مکتب اسلام اولا و بذات تربیتی است و ذخایر دینی ما سرشار از معارف در عرصه تربیت هستند.
مدیر حوزههای علمیه گفت: امروز به برکت قیام ۶۰ سال پیش امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی ایران، گفتمان مهدویت را در عالم فریاد می زند و پرچم آن را برافراشته است.
مدیر حوزههای علمیه گفت: هنرمندان حوزوی باید به دنبال تغییر معادلات جهانی هنر در دنیای معاصر باشند.
مدیر حوزههای علمیه گفت: برای مقوله حقوق بشر غربی و آمریکایی باید آن را در پرتو مفهوم اساسی بزرگ و مواجهه تمدنی، ترسیم و برای آن تمهیدات لازم داشته باشیم.
مدیر حوزههای علمیه، گفت: استخدام علوم رایانهای فقط تسهیل و شتابدهی به پژوهش نیست بلکه افزون بر آن آفاق جدیدی برای تحقیق و پژوهش فراهم کرده است و با اقداماتی که در هوش مصنوعی انجام میشود زیرساختی برای پروازهای جدید در توسعه مرزهای فهم کتاب و سنت ایجاد کرده و خواهد کرد.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir