رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تأکید کرد که صدا و سیما باید در سطح کلان برای افزایش مخاطب برنامه ریزی و تلاش کند.
رییس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم گفت: مهمترین بایسته مسیر تولید علم، اعم از طبیعی و انسانی مسألهمحور بودن تولید علم است و باید این مسأله حل شود تا علمی فربه شود.
حجت الاسلام و المسلمین واعظی راجع به سند تحول آموزش و پرورش گفت: امروزه مشکل اصلی ما صرفاً عدم وجود مدرسه های الگو نیست؛ بلکه مشکل اصلی ما تکثیر مدارس الگو است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:نو شَوندگی جامعه، ابزارها و مناسبات اجتماعی میطلبد کسانی که دغدغه حفظ ارزشها و اصالتها را دارند تلاش کنند با نوآوری و خلاقیت، پیام و ارزشها را در قالبهای جدید و متناسب با سلیقه و ذائقه مخاطب منتقل کنند.
حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی در بخش دوم گفت وگو با شفقنا، وضعیت کیفی و علمی کرسی های درس خارج، تضارب آراء و آزاد اندیشی در حوزه علمیه امروز و همچنین مفهوم و ویژگی های حوزه انقلابی را مورد بررسی قرار می دهد و درباره بُعد علمی تأکید می کند: «در حوزه علمیه امروز در حد و وسعتی که انتظار داریم دلباختگی به آموختن، تحمل دشواری ها و در عین حال همت بالا داشتن برای آموختن، مشاهده نمی شود.»
حجت الاسلام والمسلمین واعظی ضمن تشریح عملکرد دفتر تبلیغات اسلامی گفت: نباید تنها از دریچه تبلیغ به فعالیتهای دفتر تبلیغات حوزه نگاه شود.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: اگر شاعر حوزوی متکی بر نظام معرفتی، نظام ارزشی و نظام زیباشناختی که از بطن و متن دین و معارف مکتب اهل بیت(ع) و قرآن منبعث است به سراغ عرصه زندگی و واقعیت برود میتواند منادی ارتقای سطح فرهنگی جامعه و ایجاد تغییرات مثبت اجتماعی شود و امید و ایمان و مهرورزی و عزت و معنویت را در میان جامعه بیفشاند.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی ضمن تاکید بر بازنمایی پژوهشی گفت: ما به شدت نیازمند داد و ستد علمی با جهان عرب و جهان تسنن هستیم تا تولیدات خود را بتوانیم معرفی و عرضه کنیم.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه ابتهاج و رضایت از وضع موجود مانع از واقع بینی می شود، بر ضرورت تربیت مبلغان فعال در عرصه بین الملل تأکید کرد.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در حکمی اعضای هیأت مدیره مؤسسه بوستان کتاب را معرفی کرد.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به چاپ سالانه پنج میلیون نسخه کتاب و پنج درصد کتب کشور در انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: سالانه ۳۰۰ اثر چاپ اولی در این نهاد حوزوی منتشر شد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: حسن عملکرد دستگاه های بین المللی می تواند فرصت هایی را برای تعاملات نخبگانی فراهم کند و غنای محتوایی نیزباید به گونه ای باشد که موضوعات برای مخاطب ملال آور و تکراری نشود.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir