مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: سامانههای مدرسه فقاهت و ویکی فقه در خدمت تراث علمی حوزه است و لذا با تقویت سامانههای فناورانه حوزههای علمیه، کمک بزرگی به حفظ و توسعه تراث علمی حوزههای و عالمان دینی میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دولت چهاردهم خود را متعهد به اجرای برنامه هفتم میداند، لذا باید به خوبی آن را دنبال کند تا شاخصها، سرانهها و احکام پیش بینی شده در برنامه هفتم به خوبی اجرا و محقق شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نسل جوان حاضر در آموزش و پرورش باید مورد حمایت قرار گرفته و تجارب پیشکسوتان فرهنگی به درستی به آنها انتقال یابد.
مدیر حوزههای علمیه کشور با شرکت در انتخابات ریاست جمهوری رأی خود را به صندوق انداخت.
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: گسترش فعالیتهای قرآنی یک ضرورت است و باید با همکاری مردم و مسئولان در بین جوانان تقویت شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، در جمع مردم مومن و انقلابی ری گفت: باور به امام زمان یک عقیده تاریخیست که از اول خلقت آدم پایهریزی شده و تمام انبیا موظف به بشارت آن بودهاند.
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: مکتب اسلام اولا و بذات تربیتی است و ذخایر دینی ما سرشار از معارف در عرصه تربیت هستند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که صنایع کشور باید به وظیفه خود در قبال دانشگاهها عمل کنند، گفت: دانشگاهها باید با انجام کارهای علمی و تحقیقاتی توأم با آسیب شناسی دقیق برای توسعه همه جانبه برنامه عملیاتی ارائه کنند.
مدیر حوزه های علمیه گفت: مهم ترین ویژگی مدیران مدارس برخورداری از اندیشه جامع، متوازن و فرانگر برای رسیدن به هدف و ضرورت تسلط بر سند تحول نظام تعلیم و تربیت است.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری گفت: پیچیدگیهای فکر و معرفتی دنیا امروز و هجوم شبهات، اقتضا میکند تا علمای اسلام نسبت به تربیت متفکران تراز اسلام، توجه و اهتمام جدی داشته باشند.
مدیر حوزه های علمیه گفت: کتاب سال حوزه آئینه ای است که می تواند تا حد زیادی حوزه را در خود نشان دهد و ضعف ها و منحنی ها و چالش ها را نشان و مشخص و جامعه علمی را به حرکت در بیاورد.
مدیر حوزه های علمیه کشور، «آموزش و پرورش»، «حوزه علیمه» و «دانشگاه» را سه ضلع مهم تعلیم و تربیت دانست و تصریح کرد: آموزش و پرورش قسیم دیگر دستگاه ها نیست، بلکه مَقسم است، لذا همه نهادها و دستگاها باید به نهاد تعلیم و تربیت کشور کمک کنند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir