نظام رتبهبندی لایدن، نتایج رتبهبندی دانشگاههای برتر دنیا در سال ۲۰۲۴ میلادی خود را منتشر کرد. در رتبهبندی سال جاری این نظام، تعداد ۴۶ دانشگاه از ایران در جمع ۱۵۰۶ دانشگاه برتر جهان قرار گرفتند.
دانشگاههای تهران، صنعتی امیرکبیر و شیراز بر پایه ویرایش و رتبهبندی جهانی «کیو اس» در فهرست ۷۰۰ دانشگاه و مؤسسه علمی برتر جهان قرار گرفتند که در زمینه توجه به توسعۀ پایدار بهویژه در زمینههای زیستمحیطی و اجتماعی سرآمد هستند.
بر اساس آخرین رتبهبندی شانگهای؛ ایران و ترکیه با ۱۱ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در نظام رتبهبندی شانگهای دارند. همچنین از نظر بهترین رتبه دانشگاهی، عربستان در رتبه اول و ایران، مصر و مالزی به صورت مشترک در رتبه دوم قرار گرفتهاند.
بر پایه ویرایش ژوئیه سامانه رتبهبندی «وبومتریکس» (یا رتبهبندی وب دانشگاهها) در سال ۲۰۲۲ میلادی، ۴۶۲ مؤسسه ایرانی در فهرست ۳۰ هزار مؤسسهای این سامانه قرار گرفتند.
دکتر فرهاد کریمی رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۵ با حضور در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی با دکتر سعید رضا عاملی دبیر این شورا به ارائه گزارشی از فعالیتهای این پژوهشگاه پرداخت.
طبق ویرایش ۲۰۲۱ رتبهبندی بهترین دانشگاههای جهان در نظام رتبهبندی «یو. اس. نیوز»، ۳۱ دانشگاه ایرانی در میان موسسات برتر جهان جای گرفتهاند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از تعیین نظام رتبه بندی 26 گانه دانشگاه آزاد اسلامی براساس عملکرد واحدهای دانشگاهی خبر داد.
۴۵ مؤسسه ایرانی بر پایه گزارش سال ۲۰۱۹ میلادی نظام «رتبهبندی دانشگاهها بر پایه عملکرد علمی» یا «یورَپ» در میان ۲۵۰۰ مؤسسه برتر جهان هستند.
۱۹ دانشگاه ایرانی در جدیدترین اعلام نظام رتبه بندی umultirank ۲۰۱۹ قرار گرفتند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir