معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر ضرورت توجه دولت به استفاده از توانمندی زنان در مدیریت کلان کشور، گفت: دولت در برنامه هفتم به دنبال رفع محدودیتهای قانونی و عرفی برای دستیابی زنان به مدیریت ارشد کشور است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه زنان محور اصلی تغذیه سالم و زندگی پاک یک خانواده به شمار میروند، گفت: باید به سلامت زنان که موجب ارتقاء سلامت در همه زمینههای مختلف میشود، توجه ویژه داشت.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تشریح موافقتنامههای مبادله شده میان این معاونت و اورژانس اجتماعی افزود: توان افزایی اورژانس اجتماعی و توجه دادن به آن یکی از موضوعات کلیدی مورد توجه دولت دوازدهم است.
دکتر ابتکار گفت: مشکل اساسی که جوانان با آن مواجه هستند مقوله اشتغال است و باید برای این افراد فرصت شغلی ایجاد کرد. هرچند به دلیل تحریمهای ظالمانه تلاش ها بی نتیجه مانده است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، با بیان اینکه تاکنون در مورد خانواده فقط به کلیگویی بسنده می شد، گفت: رصد و پایش شرایط خانواده سالم و چرایی به وجود آمدن خانواده ناسالم، بسترساز تبیین، تدوین و تصویب شاخصهای خانواده در هیات دولت شد تا براساس این شاخص ها،سیاستگذاری ها دقیقتر انجام شود.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: با شیوع ویروس کرونا و بحرانهای اقتصادی آن، اجرای طرحهای این معاونت برای ارتقای توانمندی اقتصادی زنان سرپرست خانوار شتاب بیشتری گرفت.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، شناسایی زنانی که کسب وکارهای خانگی کوچک دارند را در اولویت دولت دانست و تاکید کرد که باید به آنها آموزش و حمایت لازم در حوزه تولید و فروش داده شود.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در صفحه اینستاگرام خود به خانواده توصیه کرد، پیامک ۱۲۳ را جدی بگیرند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در تشریح عملکرد این معاونت در سالی که گذشت، خاطرنشان کرد: معاونت امور زنان و خانواده در سال ۱۳۹۸ با ابلاغ ۱۷۹ شاخص عدالت جنسیتی به ۲۲ استان و تدوین ۱۰ لایحه حقوقی حمایتی برای زنان تلاش کرده، در جهت ارتقای توان افزایی زنان گام بردارد.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه حداقل وظیفه ما در مقابل کادر درمانی این است که «در خانه بمانیم»، میگوید: مردم باید به خود، دیگران و کادر پزشکی و درمانی رحم کنند. زمانی که در این شرایط گفته میشود «مردم در خانه بمانند»، این یک «دستور پزشکی» است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تشریح عملکرد و سهم این معاونت در بحران کرونا گفت: در جهت تعمیق بسترهای گفت وگوی ملی خانواده، محصولات رسانهای تهیه شده است تا خانواده ها در روزهای کنارهمی کرونایی از آن بهره برده و شاهد توسعه مهارت گفت وگو و کاهش شکاف نسلی باشیم.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده ابراز امیدواری کرد که نمایندگان دوره جدید مجلس توجه ویژهای به لوایح حوزه زنان و خانواده داشته باشند و همچنین احزاب در انتخابات مجلس یازدهم رویه دولت را اتخاذ کنند و 30 درصد از کاندیداها را از میان زنان انتخاب کنند و زنان توانمند را نادیده نگیرند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir