رئیس جمهور با تاکید بر اینکه همه دغدغهها و مشکلات جامعه کارگری باید با محوریت عدالت برطرف شود، اظهار داشت: ارتقای امنیت شغلی کارگران از دغدغههای مهم کارگران و جزو اولویتهای دولت است و وزارت کار، تعاون و امور اجتماعی باید جدیت در راستای رفع نگرانی کارگران در این زمینه بکوشد.
پژوهش «بررسی نقش و ابعاد تأثیرگذاری زنان در اقتصاد مقاومتی»؛ بهکوشش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف (مجری طرح)، دکتر کبری خزعلی (ناظر طرح) و زهرا آیتاللهی (مشاور عالی طرح) انجام شده که بوسیله دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1397 منتشر شد.
رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به تاثیرات نوسان ارز بر پروژههای جهاد دانشگاهی گفت: در این شرایط، تحریمها نیز دردسری علاوه بر دردسرهای قبلی شده است و دور زدن آن، هزینههای بسیار زیادتری را برای تأمین این قطعات و مواد اولیه پیشرفته تحمیل میکند. همچنین ارسال ارز نیز هم پُرخطر و هم با هزینه بسیار بالا انجام میشود. لذا افزایش پیدرپی قیمت ارز به طور حتم در اجرای کلیه پروژههای با فناوری پیشرفته تأثیر بسیار منفی میگذارد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در نشست «اقتصاد مقاومتی و جهش تولید» که در جمع مسئولان استان ایلام برگزار شد، گفت: زمانی تجاری سازی ایدههای خلاق استارتاپی نتیجهبخش است که این ایدهها توسط بخش خصوصی به مرحله تجاریسازی برسد.
دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در نشست «اقتصاد مقاومتی و جهش تولید» که در مرکز استان کردستان برگزار شد، گفت: پایههای اقتصاد مقاومتی بیش از هر چیز بر منابع انسانی تلاشگر و نوآور متمرکز است.
پژوهش «طراحی الگوی ارتباط دانشگاه و جامعه در فرایند اقتصاد مقاومتی»؛ به کوشش دکتر روحاله باقری مجد (مجری طرح)؛ دكتر میرمحمد سیدعباسزاده و محمد حسنی (استادان راهنما)؛ دكتر یداله مهرعلیزاده و ابراهیم صالحی عمران (استادان مشاور) در سال 1395 انجام شده و با تلاش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی منتشر شد.
رهبر انقلاب اسلامی در روزهای ۱۶ و ۱۷ مهرماه در دو برنامهی مهم اول به بازدید نمایشگاه فناوریها و شرکتهای دانشبنیان رفتند و سپس در جمع سه هزارنفری نخبگان و پژوهشگران جوان، شنونده نکات آنها بودند و ساعتی از دغدغههای رهبری و راهبرد جمهوری اسلامی در حوزهی علم و دانش سخن گفتند. یکی از موارد مورد تاکید ایشان در هر دو برنامه، لزوم افزایش شرکتهای دانشبنیان بود. در این باره دکتر ابراهیم سوزنچی عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه صنعتی شریف در تحلیلی کوتاه به الزامات تحقق راهبرد افزایش شرکتهای دانشبنیان پرداخته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی باید گفتمان رایج ملی شود، گفت: اصل ۲۱ سیاست کلی اقتصاد مقاومتی تبیین ابعاد اقتصاد مقاومتی و گفتمان سازی آن در محیط های علمی آموزشی و ... و تبدیل آن به گفتمان رایج ملی است و این کارگروه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با این هدف دنبال می شود.
دکتر علی لاریجانی در همایش سازمان اطلاعات خارجی در گام دوم انقلاب گفت: از تلاشهای وزارت اطلاعات قدردانی می کنم و معتقدم در این دوره خیلی حرفه ای، منظم و با جهت گیری درست نظام اقدام می کند و با حساسیت، متانت و تدبیر لازم کارها را پیگیری می کند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ضمن تشکر از زحمات افرادی که به صورت شبانه روزی به ارائه خدمت به مردم می پردازند، افزود: شخصیت و هویت در خصوص فعالیت هایی که انجام می شود از اهمیت به سزایی برخوردار است ضمن اینکه هویت ایرانی اسلامی در سلوک اجتماعی در قالب حرکت اقتصادی جلوه می کند که متکی به اقتصاد مردمی و نه نفتی باشد چرا که این مهم ریشه در مکتب ما دارد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش از شرکت بیش از ۳ میلیون و۴۰۰ هزار دانشآموز در مقطع ابتدایی و در پایههای چهارم، پنجم و ششم در هشتمین دوره جشنواره جابربن حیان خبر داد و تاکید کرد جشنوارههای آموزشوپرورش برای تحقق دو موضوع مهم رونق تولید و اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، برگزار میشوند.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir