رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه در انسانیت هیچ تفاوتی میان زن و مرد نیست، گفت: تنها به لحاظ خصوصیاتی که زن و مرد دارند، تفاوتهایی میان این دو جنس وجود دارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: رسانه امروز ابزار اول جنگ است. جنگی که همه بشریت را با خودش درگیر کرده. اصل رسانه و نوع رسانههای جدید و شیوههای چند رسانهای و از جمله فضای مجازی مهم هستند.
دومین سمپوزیوم بینالمللی و چهارمین سمپوزیوم ملی کریسپر جمهوری اسلامی ایران با حضور آیتالله علیاکبر رشاد آغاز به کار کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: زیست فناوری برای تمام عرصه های مختلف، حیاتی است و تمدن آینده زیست فناورانه است.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب طرح شد گفت: ایجاد اقتصاد دانش بنیان بدون تحقق مالکیت فکری غیرممکن بوده و تا زمانی که بالای سر خودروسازان چند دانشمند متخصص نباشند که به صورت علمی مسائل را حل کنند، مشکلی حل نمیشود.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: کمیگرایی در انتخاب محققان غیرایرانی سیاست درستی نیست و ضرورتی برای معرفی محققان غیرایرانی در جشنواره فارابی وجود ندارد.
رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در نهصد و نودمین جلسه خارج اصول حوزه علمیه امام رضا(ع) گفت: به هر چیزی که دلسپرده و سرسپرده باشیم، مانع دستیابی ما به خیر میشود.
آیتالله علیاکبر رشاد، رئیس شورای حوزههای علمیه استان تهران معتقد است که مانند اخلاق رسانه، فقه رسانه نیز در مقام عمل مغفول مانده و اصحاب رسانه، مرتکب معاصی بسیاری در عمل رسانشی میشوند، ولی به آن توجه نمیکنند، چون احکام را نمیدانند.
کارگاه علمی فلسفه معنویت و نظریه سلامت معنوی با ارائه آیت الله علی اکبر رشاد رییس شورای حوزههای علمیه استان تهران در سال جدید برگزار میشود.
آیتالله رشاد گفت: همه میگفتند امام خمینی نباید از پاریس به ایران برگردند، امثال استاد مطهری و دیگر ملیها هم نظرشان این بود که امام نباید به ایران بیایند چون خطراتی ایشان را تهدید خواهد کرد، اما امام یک روز صبح گفتند که "باید برویم".
رئیس شورای حوزه علمیه تهران گفت: این دوره مدیریت حوزه نسبت به ادوار گذشته یک دوره طلایی است و ترکیب شورا نیز نسبتاً خوب است و حضور آقای اعرافی انصافاً غنیمت است. ایشان متخصص رشته فقهی جدید و بی سابقه فقه التربیه است.
آیتالله رشاد گفت: عالم حقیقی مظهر جمال و جلال الهی است. نگاه به سیمای عالم حقیقی نگاه به وجهالله است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir