دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دیدگاه ریاست محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای شورا این است که نیازمند یک تحول بنیادی در شورای عالی انقلاب فرهنگی هستیم تا شاهد تاثیرگذاری بهینه در پیشرفت کشور و حوزه فرهنگ آن باشیم.
رئیس جامعة المصطفی گفت: مشکل ما در حوزه فرهنگ بیش از آنکه ناشی از سیاستها باشد به دلیل ضعفهای مدیریت و اجرای آنها است.
پژوهش «تعیین وضعیت موجود حقوق مالکیت فکری»؛ بهکوشش فرشاد قدوسی(مجری طرح)، دکتر فضائلی (ناظر طرح) انجام شده که بهوسیله دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1388 منتشر شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر بخواهیم اتفاقات مهم و کم هزینه برای توسعه رقم بخورد حتما باید یک برنامهریزی فرهنگی مشخص از روستاها تا کلان شهرها و سطح ملی داشته باشیم. بخشی از مسائل ما در ۴۰ سال گذشته که به عنوان آسیب توسعه اجتماعی بوده این است که فرهنگ به فراموشی سپرده شده است.
دکتر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما با مجموعههای رسمی و غیررسمی گفتوگو میکنیم تا تضادها را به تنشهایی لاینحل تبدیل نکنیم، و اگر میبینید این تنشها کمتر شده به این دلیل است که طی سه سال گذشته سعی کردیم مباحث را در فضایی آرام پیش ببریم و با توجه به قانون و معیارهایی که برشمردیم از حرکت به سمت فضاهای سنگینی که ادامه کار را غیرممکن نشان میدهد، دوری کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به وجود پولهای کثیف در سینمای ایران، سهم این پولها را در سینمای ایران بالا نداست و در عین حال از اقدامات وزارت فرهنگ برای بررسی صلاحیت تهیهکنندگان سخن گفت.
در این یادداشت که توسط حجت الاسلام و المسلمین دریابیگی انجام شده، به بررسی تاملات فرهنگی پرداخته شده است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir