عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در تدوین مقررات حکمرانی فضای مجازی لازم است از نظرات و مشاوره های دلسوزانه و کارآمد فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استفاده شود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در چهارمین نشست علمی ششمین همایش سواد فضای مجازی گفت: در رابطه با تأثیر فرهنگ در شبکههای اجتماعی ذهنیتهای متفاوتی وجود دارد که البته هیچ نقطه مشترکی در بین آنها وجود ندارد. در حال حاضر کشور ما در حوزه فضای مجازی، گفتمان مشترک اجتماعی ندارد.
اولین نشست سمینار «تحلیل وضعیت شبکههای اجتماعی در ایران» با عنوان «مصرف رسانههای اجتماعی و اعتماد رسانهای» یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۳ با استناد به دادههای «پیمایش ملی فرهنگ رسانههای اجتماعی در ایران» و با حضور دکتر مسعود کوثری (استاد ارتباطات دانشگاه تهران)، دکتر مجتبی صمدی (استادیار ارتباطات؛ رئیس پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات)، دکتر محمدحسین ساعی (استادیار ارتباطات؛ رئیس دانشگاه سوره) و دکتر حسین حسنی (استادیار ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات) در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حکمرانی فضای مجازی به معنای بستن اینترنت نیست، عنوان کرد: امروز اینترنت جهانی، شبکه ملی اطلاعات آمریکاست که بینالمللی شده است.
دکتر محمدحسین ساعی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در شورای فرهنگ عمومی کشور، با بیان این مطلب گفت: ممکن است زمانی که ما راجع به یک جامعه صحبت میکنیم مباحثی چون فناوری، پیشرفت، پول، ثروت و رفاه برای ما مسئله اصلی و مهم باشد، اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر در حوزههای «هویت، انسجام، همبستگی، امید و نگاه مثبت به آینده» دچار مشکل باشیم، هیچ کدام از آن اتفاقات نخواهد افتاد و آن چیزی که ما به عنوان نتایج یک جامعه پیشرفته میبینیم از همین پایهها حاصل میشود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه اسلام با گسترده کردن نگاه انسان به ماورای این دنیا زمینهای را ایجاد میکند که انسانها به واقع متخلق به اخلاق شوند، گفت: اگر این گونه انسانها به حکومت برسند، میتوانند روش متمایزی را نسبت به فضای جهانی در حوزه سیاستورزی ایجاد کنند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد: خواص جامعه حتی با داشتن شکایت و انتقاد از اداره کشور، مردم را به مشارکت حداکثری در انتخابات دعوت کنند و بدانند این مشارکت برای همه،حتی بخشی که ممکن است نمایندهای برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری نداشته باشند نتیجه بهتری خواهد داشت.
آیین اختتامیه هفته معمار با تلاش دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی سوره در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نخبگان این درک وجدانی و عالمانه را که میپذیرند به جامعه هم منتقل کنند و به جامعه این اطمینان را بدهند که شرکت در انتخابات، گزینه درست، اصلاح و بهبود و حل مشکلات کشور است.
کتاب «بدون روتوش با دهه هشتادی ها» که حاصل گفت وگوهای امیرحسین ثابتی با دانش آموزان شش مدرسه دخترانه است، با حضور علاقه مندان به کتاب، در روزنامه ایران رونمایی شد.
سومین جلسه شورای معین ستاد هماهنگی راهبری نقشه مهندسی فرهنگی کشور به ریاست حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با دستور تدوین آئین نامه پیوست نگاری فرهنگی برگزار شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور در یک برنامه تلویزیونی که از شبکه یک سیما پخش شد، با اشاره به برگزاری جایزه مصطفی(ص) در اصفهان، درباره تاثیر این جایزه در پیشرفت علمی کشور گفت: جایزه مصطفی میتواند شبکهای از افراد را ایجاد کند، شبکهای که مبتنی بر مرجعیت علمی است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir