کد خبر: 6874| تاریخ انتشار: سـه شنبه ، ۳۰ مهر سال ۱۳۹۸ | ساعت ۱۲:۸:۰ | تعداد بازدید: ۵۷۸۵

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از روزآمدسازی شاخص‌­های رتبه‌بندی دانشگاه­‌های وزارت علوم خبر داد.
دکتر محمدجواد دهقانی، رئیس مرکز منطقه‌­ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در جلسه ویدئو کنفرانس با مسؤولین دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان که با هدف آشنایی دو طرف با فعالیت‌های یکدیگر و بررسی راهکارهای همکاری انجام شد، ضمن تشریح خدمات و زمینه‌های همکاری این دو سازمان اظهار کرد: از جمله زمینه‌های همکاری می‌توان به آمادگی جهت تاسیس شاخه رایسست در دانشگاه رفسنجان، انتشار نشریات و چاپ کتاب­های آن دانشگاه، حمایت از کنفرانس‌های دانشگاه رفسنجان، استفاده از پایگاه داده‌های مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری، استفاده از مرکز همایش‌های بین‌الملل جهت برگزاری مشترک همایش‌های ملی و بین‌المللی، به‌کارگیری پژوهشگر غیر مقیم، همکاری در زمینه‌های حوزه‌های روابط بین‌الملل، ارتباط بین گروه­‌های پژوهشی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی اشاره کرد.
وی در ادامه با اشاره به وظایف پایگاه استنادی علوم جهان اسلام مانند رصد تولید علم در ایران و کشورهای اسلامی، رتبه‌ بندی نشریات، دانشگاه‌­ها، همایش‌­ها و شناسایی پرتالیف‌ترین نویسندگان خاطر نشان کرد: «شاخص‌­های رتبه‌بندی دانشگاه­‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال روزآمدسازی است».
در پایان مقرر شد مسئولین دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نسبت به ارسال آخرین فهرست نشریات معتبر خود به همراه لینک مرتبط به منظور ارزیابی و ورود این نشریات به سامانه Master Journal List پایگاه‌استنادی اقدام نمایند. همچنین مقرر شد پس از معرفی نشریات با کیفیت برتر دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان، رایسست در انتشار و توزیع این نشریات با دانشگاه همکاری و دو طرف جهت عقد تفاهم نامه همکاری­های علمی-پژوهشی و فناوری اقدام نمایند. در پایان پیشنهاد برگزاری جلسه ویدیو کنفرانس در بازه زمانی سه ماهه به منظور بررسی پیشرفت‌ها و دستاوردهای دوره‌ای در عملیاتی سازی تفاهم‌نامه توسط دو طرف مطرح شد.
بر اساس اعلام روابط عمومی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دانشگاه ولی عصر(عج) در سال ۱۳۶۹ تاسیس شده است و با پذیرش دانشجو از سال تحصیلی ۷۱-۷۰ فعالیت خود را آغاز کرده است. در حال حاضر بیش از ۸۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه ولی‌عصر (عج) مشغول به تحصیل هستند و بیش از ۲۷۰ عضو هیات علمی در مرتبه استادی، دانشیاری، استادیاری و مربی کار تدریس و آموزش دانشجویان را بر عهده دارند.
دانشگاه ولی عصر(عج) شامل ۶ دانشکده علوم پایه، ریاضی و کامپیوتر، فنی و مهندسی، کشاورزی، ادبیات و اقتصاد و مدیریت است و دانشجویان می‌توانند در این دانشگاه در رشته‌هایی چون ریاضی محض، ریاضی کاربردی، آمار، علوم کامپیوتر، مهنـدسی کامپیوتر، فیزیک، ادبیات فارسی، زبان و ادبیات انگلیسی، مترجمی زبان انگلیسی، حسابداری، علوم قرآن، مدیریت و حدیث، اقتصاد اسلامی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، باغبانی، خاکشناسی، گیاه‌پزشکی، زراعت و مهندسی عمران در مقطع کارشناسی، رشته‌های ریاضی محض گرایش‌­های جبر، آنالیز و هندسه، ریاضی کاربردی، فیزیک حالت جامد فتونیک گرایش لیزر، شیمی گرایش‌­های آلی و تجزیه،‌ زبــــان و ادبیات انگلیسی، حسابداری، مهندسی کشاورزی گرایش‌های علوم باغبانی، حشره‌شناسی، زراعت و خاکشناسی در مقطع کارشناسی ارشد و رشته ریاضی در مقطع دکتری به تحصیل علم بپردازند.
منبع: ایسنا

لطفا کد زیر را وارد نمایید

اخبار مرتبط

آرم شورای عالی انقلاب فرهنگی

اطلاعات تماس

تهران، خیابان طالقانی، شماره 436

کدپستی: 1591814313
(+9821) 66976601 - 7