معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور بر اهمیت و ضرورت تجمیع بازار تقاضا و نیازهای حوزه توانبخشی و اختصاص این بازار به شرکتهای دانشبنیان برای تکمیل زنجیره ارزش محصولات و تامین نیازهای این حوزه تاکید کرد.
موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC) با همکاری وزارت علوم در حال راه اندازی، سامانه رتبه بندی دانشگاه های مجازی کشور هستند و تاکنون اطلاعات بیش از ۲۰۰ دانشگاه جمع آوری شده است.
دکتر دهقانی، رئیس موسسه استنادی علوم گفت: در رتبهبندی سال جاری نظام ر تبه بندی لایدن، ۳۶ دانشگاه از ایران در جمع ۱۲۲۵ دانشگاه برتر جهان قرار گرفتند. در این نظام رتبهبندی، در سال ۲۰۲۱ ایران با این تعداد حضور دانشگاه در بین کشورهای اسلامی رتبه نخست، ترکیه با ۳۲ دانشگاه رتبه دوم و مصر با ۸ دانشگاه رتبه سوم را دارد.نظام رتبهبندی لایدن، نتایج رتبهبندی دانشگاههای برتر دنیا در سال ۲۰۲۱ میلادی خود را منتشر کرد.
دکتر محمد جواد دهقانی، رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در نشست مجازی روسای دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ،گزارش نتایج رتبه بندی دانشگاه های دولتی وموسسات پژوهشی را ارائه کرد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از حضور رو به رشد دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی موضوعی کیو.اس خبر داد و گفت: رتبه دانشگاه های ایران در ۱۷ حیطه موضوعی سال ۲۰۲۱ ارتقا یافته است.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، گفت: ۶۵ درصد مدارک علمی (مقالات) نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس از ایران، در سختترین شرایط تحریم همه جانبه کشور و بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ میلادی تهیه شده است.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: در «رتبهبندی جهانی ISC ۲۰۲۰» تعداد ۲ هزار و ۱۸۲ دانشگاه از ۱۰۲ کشور و ۶ قاره جهان حضور دارند و از ایران نیز تعداد ۴۶ دانشگاه در این رتبهبندی شرکت کرده اند.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اعلام کرد: جمهوی اسلامی ایران پیشتاز رشد تولید علم در حوزه فنی و مهندسی دنیا شد و رتبه ۱۱ را از آن خود کرد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: ۷۴ دانشگاه و موسسه تحقیقاتی ایران در میان یک درصد دانشگاههای برتر جهان که دارای بیشترین میزان اثرگذاری هستند، قرار گرفتند.
ایران بر اساس رتبهبندی تایمز ۲۰۲۱، رتبه نخست را از نظر تعداد دانشگاهها در منطقه و کشورهای اسلامی کسب کرد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با بیان اینکه نتایج رتبهبندی شانگهای در سال ۲۰۲۰ اعلام شد، از ارتقای جایگاه ۲۰۰ پلهای دانشگاه شیراز و ۱۰۰ پلهای دانشگاه تبریزخبر داد و گفت: ایران در این رتبهبندی از نطٔر تعداد دانشگاهها در منطقه و کشورهای اسلامی رتبه اول را کسب کرده است.
دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) گفت: نظام رتبهبندی لایدن، نتایج رتبهبندی دانشگاههای برتر دنیا در سال ۲۰۲۰ میلادی خود را منتشر کرد؛ در رتبهبندی سال جاری این نظام، تعداد ۳۶ دانشگاه از ایران در جمع ۱۱۷۶دانشگاه برتر جهان قرار گرفتند، این در حالی است که در سال ۲۰۱۹ این تعداد برابر با ۲۶ دانشگاه بوده است.
تهران، خیابان طالقانی، شماره 436
کدپستی: 1591814313(+9821) 66976601 - 7
info@sccr.ir www.sccr.ir